23 August 2010

Happy bufday..!

Hari nie hari jdik SYAHFIQAH AMANI BTE SAMSHARUL yg ke-2..!!
ank buah akula yg noty2.hehhe..pika yg tiutz miutz..!!hehhehe
selamat hari jdik syg..Makcu syg pieka=))




SYAFIQAH AMANI BTE SAMSHARUL
Happy Birtday to u...
Happy Birtday to SYAFIQAH AMANI...
HAPPY BUFDAY TO U SYG.....
Semoge dpnjgkan umo & dmurahkan rezeki..
Semoge jdik ank yg solehah...=))


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

22 August 2010

Ƨɛℓαмαт Ѧαℓαм

Kehidupan ini penuh dgn cabaran dugaan yg ta dpt nk elak dri takdir..kite kne lalui dgn penuh cabaran yg sentiase dtg untuk menguji kite kt dunie ini..Maybe,TuHan nk lihat sama ad umatnye mampu ke ta lalui smue ini..
mampu ke ta lalui smue ini..

kadang2,aku pon mudah putus ase dgn kehidupan diriku ini..tapi aku ta boleyh menyerah,aku taw aku boleyh lakukan..!!Walaupon aku dugaan itu sungguh berat bg aku,,

Insyallah,berkat doa aku bleyh lakukan & tempohi dgn tenang,tpi tolong Tuhan,aku ta mampu mengelak dri masalah..tapi knape masalah dtg penuh dgn menyakit hati???Ya Allah bantula umat mu ini,hanye kaw shaje yg tahu segal-galanya,..kau ringankanlah dugaan2 ini=((..Hanye kau shaje yg tahu segal-galanya...
 
k.la smpai cinie jelah yg dpt aku tory dlm hati aku ini..mybe,aku ta story kt owg len,tapi hanye di sini jela dpt aku mengadu...

i hope tomorrow is better than today=) 
selamat malam...

salam ramadhan...


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

Ѧʏ Ƨωɛɛтʏ Ħσиɛʏ


hri ini hari yg pgling mengembirakan....hehehe...ta taula nk ckp mcm mane...aku bersyukur memiliki kau syg..kau amat menyayangi aku..walaupon aku taw cape diri aku..tpi kau ttp menyayangi aku,,aku bersyukur sgt memilikimu..walauponn mcm2 dugaan yg dye telah alami..=(..Ya Allah kuatkan la kami terus lalui dugaaan yg berat & halangan...amin.
..


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

Ƨɛℓαмαт Ħαяι Ĵα∂ι

hari nie hari jdik ex-boy aku..aku wish saje jela..kiteowg dh tate pape selame 3 tahun..dye emg bek,,Faiz jugax 1st love aq.kiteowg penah couple selama 1 tahun 1 bulan...tapi malangnye hubungan kiteowg ta dpt diselamatkan coz sbb owg k-3..tapi ta pela aku ta penah slh kan cape2 maybe dh tate jdoh,,Now,dye pon dh epy dgn gf dye..so gUd luck wuf ur life=)



Selamat hari Jadi..
Selamat hari jadi ABDUL FAIZ
Selamat hari jdik=)...
have a gud day
hppy always=)
semoge jdik ank yg bek
bhagie dsmping tercinte=)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

Ƨʋκɛиʏɛя Ħαяι Ɩиι

yeopp!..1st time aq buat blog nie,,hee rase mcm kelakar je dlm idop nie..Peh kekok giler gne bLog nie..rase nk nanges je..tape le berusehe!!hehe tapi akhirnye sikit demi sedikit aku mule paham tntg blog nie..hey rase cm bdq baru belajar je..Maybe aq gne blog nie tok luahkan isi hati aku yg kuat pendam dgn penuh masalah..Yela sapela yg phm tntg diri aku nie,,Dahle,kuat Noty..heheh terukan?hahahahcm poyox je aq nie hehe=)tapela kate giler2 punye bdq tapi gile2 aku berfikir yg mane baek & buruk ..heheh


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}