16 December 2010

Иʋя Δℓɛɛƨʏαн ƉΔмια =)

hehehe siapakah baby ini,,!!???ahakzzz,,hehehe,..ehhe ini BUKAN ank lulu ok,,baby nie ANAK BUAH lulu yg ke-3..baby nie bru je lahir,,,6 hari yg lalu,pada 10/12/10...ehe mse lulu nk p langkawi,,ehhehehe,,Name baby ni NUR ALEESYA DAMIA BT SAHARIZUL(my bro's daugther)

kalo kowg nk taw lulu grm tgok dye ni kje tido je taw,,!hehehe,,mane tanye,,lulu cium,usik2 o buat pape kt baby nie,,dye tido je,,eishh grmm tol..!!hehehehe dhle rambut lebat de lesun pipit lak tu!,,tembamm,,!!heishhh!! grmm22,,,mum lulu kate abg lulu dlu mcm niela,,smgt gler,,hehe keje minum susu je,,ehhehehe,,,tgok tue pp je nekk,,!!hhehe bru 6 hari lahir owg kate mcm dh 3 o 4 bulan,,haha padhal bru 6 hari yg lalu,,hehe smgat kan2?heheh..

haha lulu dh biase dukung baby ,,heheh start lulu dukung yg ank buah 1st lulu jage,,hehehe best aw,,jdik bby sister ni,hehe keje lyn baby,,bgi mum,,,jge,,,cibukkan dye,,ehheh ^_^,,hehe dh biase dh,,eheh

hahha,,k,la mak usu arap baby aleesyah jdik ank yg bekk,,!!n solehah,,!hehe muaxx..ucu syg aleesyahla..hahah!
smpai je rumah mak mertue abg lulu kt BP n lulu amek je bby ni trus snap2,,ehhe cian dyee!!

sedih rasenye bler nk blek,,sbb grmm sgt tgokk baby ni!!grm2,,heehh!.,,tgok uh tido je,,!!hehehe

Sebelum blek snap2 la dlu,,hehehhe,,


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

2 Post Surat disini:

Butik CINTA Eyza said...

comel la <3

En Hazwan & Cik Syazz said...

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)



 
}