07 December 2010

Ƭɛяιмɛ Ƙαƨιн ƨʏɢ ^_^

 Salam,,huuhhu sedih resenye bler tgok 1 video nie yg leh buat kite nangis,,hrmmm,,,,Video nie law kite hayati btoi2 confirm nangis,,huhuhuhu,,,,,lulu dpt video ni pon dri boy lulu,,,Afiq Kimitarosan,,,hhuhuhuuh mle2 pelik gax bler dpt video nie,,,igtkan video lgu ke bru,,so lulu tgokla,,

bler 1st time tgok uh,,,alamak jiwang sudeh,,Mle2 rase mls lak nk bce tapi tgok aytnye cm best lulu ttp nk bace smpai habes,,,bler kiter bace ayt2 yg de kt dlm video ni,,,sedihnye,,bler lulu bace menitis gax air mate nie,,,sedihh ssgt,,hukhuk='(..,seorang suami yg nk isterinye kekal di dunia n di akhirat....sedih sgt betape besar hasrat seorang cuami yg nk bertemu isterinye di syurga,,,hhuh,,capela ta nak kan,,lulu pon nk law dh kawen meyh,,mau ta,, sbgai seorang isteri ,syurganye di bwh tapak kaki suami,tol ta?..,huuhhu capela tanak cium syurga oi,,(huhhu jiwang sudah)..kowg smue bace la,,,lulu pon nk citer kang nanges ag lak n mls nk tulis pnjg2 heheh,,huhhuh,, ni video nye,,,
hayatilaaa kowg keyh ....=)....


video

Lulu just nk share dgn kowg if cape ta ske de lulu kesah,,huhuh,,,,kalo kowg ske bgus la,,, thanxzz loh spe yg sudi tgok video nie,,hhuhhu,,,,LuLu jiwang ke pe de aku ksah ke,,,

TO afiq kitarosan:::thanxzz syg.,,bby ske sgt video yg bie bg nie,,series bby ske sgt syg,,,syg biee,,muax,,^_^....hheheh,,,bby harap kiter akn kekal keyh,,^_^..Kite pon dh lme couple ,biela couple yg terbek n yg btoi2 jge bby sbgai sorang gurl yg bie mahukan,,insyallahh bby akan jdik seoraang gurl yg terbek.... ,^_^


LuLu Nur Hidayah & Afiq Kimitarosan
~Mrs.Mashikushi & Mr.Mashinaga~

Pixca nie mse jamuan hari raye 2010 kt skoll lulu,,hehe smpat snap lak,ehehhe^_^..sje nk wt kenangan hehehe...bkn selalu pon jumpe bf lulu nie,,hahha,,time wktu skolah je jumpe kt luo huh kdg2 je,hehehheh,,yelarh lulu ssh nk kuo umah,,,,dok umah je keje ngadap kmptr,,mummy lulu ta bg lulu kuo sske hati,,,kang ta masal2 kne marah,,ehhe,,terpulang nk caye ke tidak,,yg pntg lulu jojor,,



huhuh lastly,tq krne sudi bce my blog,,ehehhehehe,,syg kowg la,,muaxx!


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}