16 March 2011

мαмα????нɛнɛ

heyyep lame ta update blog meyh,,now selalu bz dgn handball study tuesyenn,,mase terlalu padat rasenyer bile naik form 5,,,nak cari mase free pon dah susah kan,,tape2 this year je ,,next yearr habes sudehh,,ehhehe
haha bayak story meyh mau di share..bile dah de mase free rase malas lak nk update blog,,,bile ta ade mase free  tangan gatai nak update blog,,!hahahasengal kan2?..hehe tapela,,now nk update,,heheh

Cuti sekolah bulan 3 sudah bermulaa,so banyak aktiviti kat sekolah perlu hadirkan diri...mahupon pagi ataupon petang,,,grrrr geramnyaa..!!!rase cuti kali ni macam hari sekolah biase je,,,,busan betul,,!..dahla kat rumah ta de sape-sape..mak pulak kat JOHOR jage akq iPar,,!eishhh..!!boring gile! dah  ta de sape nak fighting kt rumah,,time mak de keje nak cari gaduh je,hahaha tapi gaduh baik-baik meyh,,ehheh

Ohye hahah mesti kene tulis kt blog ni,,,hari isnin yang lalu ,,mse tuh waktu petangla kat sekolahh nak pergi traning handball,sampai je sekolah,,dapatla satu panggilan tapi number ta dikenali 03-blar2 lah,,,ta berape ingatla number tuh..so lulu angkat panggilan tuh,tibe-tibe yang call tuh keluarla suare budak kechiq,,! ingatkan BOy lulu dengki lulu tapi sempat berfikir mase budak kecik tu tgh tepon lulu fikir2 balek ta kan la boy lulu gune num panggal rumah 03- setahu lulu 03 tuh area jauhkan..So tibe2 budak kecik tuh panggil lulu MAMA ..oh no..!!terkejot berok lulu dibuatnye,,ahhaha!!!sejak bilalah lulu ade anak ni,,haha,,dah le suare comei,,aloh22 kalau lulu jadi mummy dia..sejuk hati bila dengor suarenye meyh,!!hahhahah,so lulu pon layankan je,,,ahhaha!!kesian budak kecik tuh,,maybe dia nk calll mummy dia & tersalah number lak,,ehheh kelakor lak,ehhe

so sweettt !!! series lulu terkejut gila,,dahla mase tgh cakap budak-budak handball semua ade kat situ..dyeowg boleh gelakkan.!!pehhh geramm gila,,!malu pon ade,,!hahahhah
BTW lulu suke sgt hehhe,,bile story kat boy lulu dia kate dah boleh jadik mumy ni,,hehehe =)uppss !amboi!,,ahahhaha


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}