16 March 2011

ʝʋмρα ғαмιℓʏ ∂ια ℓαɢι ...

yepppyy..!alhamdulilahh,,semalam jumpa family dia lagii,,!!saye suke sangat!,,hepyynye bila ade family seperti boy lulu,,spoting gila,,,heheehhe!!sebenarnya dah planing lame dahh nak datang rumah boy lulu,,tapi mase ta mengizinkan,, =) so sebelum datang tuh lulu call my sweett planing nak datang,,heh ibu dia pon bagi warna hijau =)ehehhehe so datang la,,kkikik aww malunyaa!!=)

selepas balik dari tuesyen dalam pukul sebelas lebih,,lulu n the geng pergila sarapan pagi kat area rumah boy lulu jugala,,heheh lambat2 sikitla,,hehe dalam hati peahh ta sbarnye,,!haha excited pula nak jumpa family dia,,hahaha
selepas makan je,,lulu pergi beli kuih untuk buah tangan,,mak selalu berpesan bila pergi rumah orang bawa buah tangan untuk orang,,so belila kuih,,ehhehe janji ade buah tanganla katekan,,ahahha!

sampai-sampai je,,ibu mertuaku sudahh tggu ,,waahh!!terkejot saye,,heehe,,!!adik2 boy lulu pon suke bile lulu datang,,ahha =),,suke gilaa,,!hahahah,,,sampai je rumah rase blur gilaa,!ahha blur sbb terkejot datang tanpe boy lulu,,ahah!...mase tuh dia pergi cari ilmu jap,,pergi tuesyen la,hehehehh..lulu ni jenis muka ta segan,,hahahha
sampai2 je terus salam ibu dia,,ehhehe upss!!amboii!!,,ahahha

lame juga mase kat rumah boy lulu,mase kat sane lulu tolong ibu masakk,,layan kerenah adik2 dia yg nakal2 tuh,ahahah nakal2 tapi best,,,rumah boy lulu riuh dgn suare budak2 ahhaha,!!tuh yg best wokk!,,ahahha
tadela sunyi cam rumah lulu ni ha,,ahhaha!bestnya bila ada adikkan,,ehhhe..mase kat sane smpat lagi snap2 pixca,,!wahh!!pergi sane mesti bawa kamera sbb amirul(adik num 4) keje ambil gambar je,,ahha lulu paggil dia orang singapore ta pernah masuk kmpong kot,,!keje ambil gambar,,ahha macam2 gambar dia ambil,,hahha,,haha!!gasak lee,hehe lulu duduk kat sane keje kne buli je dgn dak amirul n aqmal,,!hahahha tapi best layan dyeowgg..!

mase nk balik tuh,,ya allahh rase cam tanak balik je,,!!nak duduk sane je,,ahahha!amboi!!!.
amirul & aqmal :: nanti akq datang lagi k,,ta boleh dtg selalu,,,kena kadang2 je,,ahha

BTW lulu heppyy dgn kehidupan bersame si dia=)
alhamdulilahhh lulu ta salah pilih pasangan=)
dia pon sgt memahami lulu=)
insyallahh lulu akn jage hubungan ni dgn sebaik mgkin=)
ahhaa

adq2 akq sayang kamu semua ok!!
gambar bersama mereka =)
adik aziq (no 2)

 adik aqmal (no 3)

wif adik amirul (no 4)

adik aqmal 


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}