17 March 2011

ҒѲβƖΔ ƉЄИǤΔИ ΔИĴƖИǤ!!

grrr...~pagi2 nk g tuesyen kne kejor dgn anjing,,!!argghh!! fobiaa,,!!dh le jln 
kaki,,kelam kabut berlari cmpai seliporrr tercabbut,,!!fobiaanyer dgn anjing..!


citernye cm ni mase tuh ontheway nk p Tuesyenn jln kaki,,pat2 ngah jlN2 ni nmpk la membe BOy lulu PIEZE n membe dye sowg kirenye kawan bF lulu la ngh keje,,grrr,,,


ngah jLn2 ni tibe dye seekor anjing dtg kat lulu berlari2 dh le lulu tkot dgn anjing pat2 dye leyh payung kejor,,dlm mind lulu ni mse tuh yg leyh mntak tlg dax piEzi,,leyh jerit PIEZI TOLONG,!!!haha ,hahah!grrr mlu gilerr!!!!!!!! malu22,,!!


mse lulu lari cm pe jer,,selipo nk tercabut,,last2 lulu tggalkan,pastue tercampak n tinggalkan je,,tu yg 1 ke selatan 1 lagi ke utare,,ahha,,eeii ase nk bnoh2 je anjing uh!


seriess..!!emg fobia gler jumpe anjingg berkeliaran,,,,,,mahupon nek mtor n basikal,,,jln kaki peh jgn ckp rr..!!..grrr..nseb bek anjing kt tmn aq ni dh knl aq,,ciap men pizz2 lagi..law tmpt lenn sggop patah blek crik jln 
jaoo,,,!huh,,untuk keselamatan dri.=)...pas ni kne be careful betul2...!!


saksi tempat kejadian :: aPIt (pizi )
& membe,,!


FoR Pizi :: ko jgn kecohh2,,aku mlu wokk,,,tataw bile jumpe ko kang COnfirm kne gelakkan,,!hahah!


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}