10 June 2011

Happy Anniversarryy yg ke-2 ^_^

Happy Anniversaryy 
Lulu Tarosan


Lulu Nur Hidayah
Afiq Kimitarosan

wahh!!pejam celik pejam celik dah 2 thun kite couplekan afiq kimitarosan???..macam tak percaye je..!!^_^..alhamdulilah,,!!berkat doa & kejujuran kami,,=)yg penting couple dgn care betul,!!,,

to
Afiq Kimitarosan:
saye syg awk sesangat...!!!sangat2..!!awakla couple yg terbaek yang pernah saye jumpe..jage dgn betul,,!!.saye ta akan pernah tinggalkan awk,,lulu betul2 sayang kan afiq kimitarosan,!!!
please..!!jgn ambil afiq kimitarosann dari lulu faham!!!sayang awak sesangat,,!!!lulu mintak maaf ye afiq  kimitarosan,,=) lulu tau banyak buat salah,buat awak sakit hati,,marah..ehhe normalla tu kan =P,,,tapi yg penting kejujuran kite,, =),,!!walau ape2 yang terjadi,kita tempohi bersame-same,!!!alamak sedihnyee.!!ssedih tapi suke lahh,, =).!!


terima kasih sayang!!!!!!!!!!




Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}