15 July 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY ..!!

Salam ....
heyy semua..hehhe !hari ni lulu nak story about bithday lulu yang dah lepas,,this year tak celebrate gempak-gempak sangat sebab lulu dah besor tak macam dulu celebrate dengan member,kakak,& abang....
 my cute cake

posing-posimg dulu dengan kek comell ^_^

sebelum tiup lilin pizz dulu hehe

tahun ni lulu celebrate kat kampung je.,,ehhe sambut dengan anak-anak sedara lulu kat Bukit Kangkar,Muar..hehe..mula-mula niatnya mak nak melawat kakak ipar mak lulu(mak cik lulu)..and then lulu cakap kat mak alang-alang sambut jela kat sana sebab kek tu tak potong lagi..haha..hehe best tak adalah sunyi je sambut 3..yelah kat rumah lulu ni ada 3 orang je mak,ayah & lulu..abang-abang lulu semua duduk kat JB ..almaklumlahh dah berkeluarga & berkerja di sana...


tiup lilin ^_^

ha masa sambut kat kampung mak lulu beli KFC makan ramai-ramai..yummmy2..!!lulu suka KFc tau..lagi-lagi ayam peha..kalau makan KFC je confirm lulu ambil peha ayam sampai 2 ketul ahhaha...kadang-kadang sampai bergaduh-gaduh ..kelakorkan..hehe..gambar-gambar semua ni nampk berminyakkan?..sebelum sambut lulu main badminton..layan anak-anak sedara lulu..nak lawan badminton sampai berebut-rebut nak game dengan lulu ehhe...ape pon tak boleh..hehe..selepas je main badminton terus celebrate=)


Love,

Lulu Nur Hidayah^_^


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

1 Post Surat disini:



 
}