20 July 2011

JOINED Y-BLOG COMPETITION..

Salamm...
Olah..ha hari ni cik lulu nak story about pertangdingan blog yang dianjurkan Rakan Muda pada 2 minggu yang lepas...=)lulu Join pon sebab nak cari pengalaman je...ehhe tak pernah join try join..last2 dapat numbor 4..ok tak??dapat duit lagi tau yang menang jela..hehe....hahahha
Ha..macam ni ceritanya....


Pertandingan ni berlaku masa birthday lulu,3.7.2011 bersamaan hari Ahad..banyak peristiwa yang berlaku masa bithday lulu..mana lulu tau pertandingan ni?..ha Sir Tanabalan ajaklah..so,lulu pon joinlah....kena bayar RM20 tak silaplah..entah dah lupala..haha sorryy..heh Pada mulanya berat sikit nak join..ingat nak sambut birthday lulu but nak cari pengalaman....hehe lulu yakinkan diri untuk join this competition...at least  lulu menang juga..really..!!i'm not believe it..!

,masa birthday lulu i got RM30 in Y-blog competition at Kolej Komuniti,Ledang,Johor because lulu dapat numbor 4 dalam pertandingan buat blog..haha terkejot beruk!hehe..alhamdulilah....Selain itu,lulu dapat Sijil & Baju Y-Blog..Sijil & baju tu semua dapat yang join pertandingan ini ..warna kuning pula tu bajunya tau.sampai kawan-kawan lulu kata nak pergi perhimpunan bersih..ahhahah!tak ada maknanya nak pergi perhimpunan yang buang masa tu!..ahhah...

Ohya,,,.kalau nak tengok blog yang lulu buat dalam pertandingan tu..kamu tengok sebelah kiri blog lulu,ada lambang blogkan???..yang ada senarai facebook,twitter tu,,ha tekan je lambang blog tu ok..=) so tengoklaa,rupa  blog lulu boleh menang but lulu dah ubah sikit je tapi kat area sidebar jelaa.hah yang lain tak ubah pon ok..!malas nak edit2..heheheh


Sekolah yang join dalam pertandingan ni sekolah Seri Tangkak & Tun Mamat je..sekolah lain lulu rasa tak ada sebab lulu just perasan pelajar-pelajar Seri Tangkak je..majoriti lulu kenal pelajar Seri Tangkak yang join tu...lulu fikir pertandingan ni peringkat sekolah rupanya peringkat daerah...Sir Tanabalan yang cakaplahh..hehehhe..

kalau kamu semua nak tahu ciri-ciri blog boleh menang
  1. simple mimple
  2. tulisan senang di baca
  3. isi kandungan blog menarik
  4. penyampaian menerangkan isi kandung blog anda
Rasanya ini je kot..yang lain tak tahu pula..yang Sir cakaplah..ahhaha..lulu dapat numbor 4 sebab blog lulu terlebih kreatif kot..kiranya serabut sangat...hahah!!!sengalkan?..lulu tahu buat simple gila tau..!!grrr geram je ..!huh but lulu tak kesah pun....

ohye mase terangkan isi kandungan blog kat depan...pengadil siap tanya hari tu bithday lulu sebab lulu tulis isi kandungan blog tu about my bithday..last-last satu makmal semua nyanyi happy bithday lulu..ahha terharu gila,malu pon ada..ahahahha!!=)

Happy birthday to you..
happy bithday to you
happy birthday
LULU....
happy bithday to you...

ha macam ni la..hahahha malu gilaa,,,,,^_^ 

tapi enjoy gila masa masuk pertandingan ni tau =P..hehehehhhh
kalau boleh nak masuk lagi ok =P ahhaha


ni ha gambar-gambar






Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

1 Post Surat disini:

Cindy said...

Please what name music of your blog??? It´s beautful...Thanks dear



 
}