18 September 2011

Muke sama dengan NAJWA LATIFF..??

hey lame tak update blog ni,,asik keje cantikan blog je,,mana taknya,geram tgok blogger orang cantek,,So.mau tak jeles loh..ha sini jum dengor cik lulu celoteh ni,,ha aku dapat baca komen kat wall semua cakap muka aku macam NAJWA LATIFF,,,?series mmg aku terkejot beruk sangat-sangat... ade 3pages ok lepas bace page pertama carik read more bawah sekali,,hehe sebelah kiri,,ehhe

SORRYY AKU BUKAN NAJWA LATIFF..I'm LU'LU OKEi..
MINAT JE & SUKA NAJWA LATIF'F TAPI TA SAMA OKEI,.,FULLSTOPP!



KALAU NAK BACA KOMEN MEREKA :
*CLICK READ MORE DULU(dibahagian bawah sebelah kiri)
*then,CLIK LAH GAMBAR ITU NANTI SEMUA KELUAR,,
SCROLL SAJA MOUSE ANDA ^_^


1st aku dapat komen dari FIRDAUS(along) sepupu kepada boyfriend aku.,,,,DIa cakap muka aku macam Najwa Latiff tapi koemn tu dituju kat boyfie aku...then yg komen pon ramai kat video post muka cinta buku di FACEBOOK along,,bagi aku tak sama meyh..


2nd,Tak lama kemudian,aku dapat komen dari adik kesayangan aku AQMAL ,pon bende yang sama dia buat video post then tulis 'MUKA Akak Lu'Lu Nur Hidayah MACAM Najwa Latiff'siap tag name pula tu..pon ramai cakap bende yg sama kat link post tu..



3rd,kat im chat pula,adik Aliff Rohaizat budak form 1 sekolah pon bertanya
    
Then,aku tukar profile picture kat facebook aku,,tup2!ada budak sekolah aku Form 2 rasanya MAsitah namanya....dia boleh tulis kat wall facebook aku,,dia cakap 'MUKA NAJWA LATIFF MACAM KAKAK''then aku bukak facebook dia,penuh dengan video Najwa Latiff,,,siap tag nama aku kat link video tu..siap cakap'AKAK LULU NYANYILAH'...eishh mengarot je dek!hee
lepas tu,ramai pula tulis kat wall facebokk aku,,penuh dengan komen muka sama macam najwa Latiff..
1st komen selepas tukar profile picture
2nd komen =D


Siap ada yang editkan picture,,si kecil comei Prime Rose siap editkan picture then siap combine name aku dengan Najwa Latiff "LU'LU NAJWA NUR HIDAYAH"..aahhahah2..!ni ha gambarnya
sama ke?tak samakan..
itu satu hal,aku pun layan blog.sekodong blog sesiapa jela..tup-tup ada yang siap tulis kat blog dia pasal muka aku sama dengan  Najwa Latiff....adik Hadibah Aliyah pelajar sekolah Seri Tangkak...haha ajela kamoo dek oi=D

ha ni lagi satu,adik Adam rabany siap panggil aku kat sekolah 'AKAK NAJWA LATIFF'..huh malu pon ada la...segan dengan membe-membe meyh,,hehe


ha boyfie aku pon sama panggil aku 'Najwa latiff'..haiya semua panggil aku Najwa..mana lulu ni,,nama lulu hilang ke???jangan sesekali hilang sebab aku sayang nama LULU,,eheh,


tapi Banyak juga,komen kat wall & im pasal ni..antaranya:





..ishh mana sama meyh..lain rupa...NAJWA umur dia,16 tahun..aku,17 tahun..so,aku lahir dulu,,ha..aku ta reti menyanyi & tak reti main gitar ok =D suara aku tak sedap..hahahaha...suara Najwa sedap+cute..!



btw,thanks loh sesiapa yang komen kat wall aku tu,,,nak kata suka?..entahlaaa..no komen.,,cuma nak tergelak je adalah sebab selalu aku yang suka samakan muka orang balek-balek aku terkena balek ahaha,,,padan muka ko lulu hehe,,,tapi aku tengok-tengok muka aku ni kadang-kadang sama,kadang-kadang lain lah,hahha,,entahlaaa,,pandangan orang aku yekan saja,nak sejukan hati mereka..ehheheh,,,Apa-apa pon,aku hargai komen kawan-kawan semua,,tetapi dengan tegasnya tetap tak sama.!haha


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

1 Post Surat disini:

Nadh Yaya said...

jeyehhhh. muke akq same sikit je gn najwa uwh. huhu. arab saba gn karenah mereka yup akak. hehehehe. agy satu, pixce kite betige hary jumaat uwh, leh tak adeq nak? mao save lam fon :)
boleh kann. anyway, sygg kakak ite <3



 
}