27 September 2011

Pemberian dari si dia......

Yahoo..hari ni penamat trial SPm..huh bestnya..!!tapi just trial belum sebenar....tinggal lagi sebulan lebih saja nak exam sebenar..pejam celik dah nak habis sekolah & semakin tua..ahahha....!alahh umur je tua hati tetap muda...ewahh.heheh..!..risaunya...exam semakin dekat...tapi pelbagai dugaan datang ..macam-macam dugaan,,takot meyh.!!ha lupakan sekejap about exam ni,,kalau difikirkan takut sajalah,,heheh,,

Sebenarnya,lulu ada sepasang kasut heel ..tak tahu nak digunakan untuk majlis apa..hrmm heelnya tinggi meyh tak kan nak bawa pergi jemputan kahwin,alahai nampak vote sangat,,,,nak plessing pun kena tempat & ada caranya,,tak kan semua tempat nak vote tengok pada majlisnya juga,,heheh..kasut ni tinggi sangat nak pakai pon takut teeettt...!hahaa...buat-buat faham saja lah terkehil kakinya kalau tak pakai betul-betul..hahah...dalam 4 inci 1/2 dahla tumit kecil ,..risau lah!..haha bagi orang yang dah bisa maybe nampak rendah.bagi aku fuh ! heheh 

INI DIA KASUT NYA..! ^_^

kalau diikutkan nak pakai ketika HARI RAYA AIDILFITRI ..hahaha...why i'm not use this shoes ??sebab lulu takut & malu nak menggunakannya..hahaha..selama ini memang ada kasut heel tapi tak kasut ini lagi tinggi lah..alah tahun ini pun raya  seminggu kerana naik sekolah terus trial..itu yang tak best !..sebab itulah malas nak pakai..ahha (alasan je..! =P..poyolah kau lulu ni haha!)padahal takut nak pakai..!ehehehe..
kenapa kamu beli kasut wahai si lulu,???ha kasut tu pemberian dari afiq kimitarosan(my love)...heeheh..kasut ini sebenarnya dah lama beli sebelum bulan puasa ..lama loh tapi masih tak menggunakannya..pada mulanya, my boyfie nak belikan baju then lulu cakap tak payahlah dulu dah belikan baju,,then Afiq tanya banyak kali ,,lulu geram cakap kasut ,! Malunya..hehe tapi orang dah nak bagi tapi kalau tak menerima apa katanya....so pergi lah ke kedai kasut yang lulu suka,,ehhe dia suruh pilih kasut,,macam-macam kasut lulu cuba then afiq pon komen macam-macam kasut ni tak sesuailah ,apelah ada je tak kena..hahah macam perempuanlah dia komen..!hahha then dia yang pilih kasut tuh,so lulu ok saja janji ada saiz..haha dahla kaki lulu kecik je ^_^..cuma dia cakap sanggup pakai tinggi-tinggi?..(aik ayat macam perli je.!hahaha..)lulu pon jawab boleh saja nanti tak ada pendek sangat kalau berjalan dengan you.hahah..then afiq pun senyum + benganglah tu! hahaha..

lepas tu,balik rumah saja plessing depan cermin! hahaha taulah bilik penuh dengan cermin,!kerja melaram je.ahhah..betapa suka + malu ..!!!^_^sebab tuh Afiq cakap saya "kuat plessing + berfesyen",,,.mula-mula tak nak ..tapi ambil juga,,btw suka gila kasut tuh.!suka sangat-sangat!..ehhe 1st time pakai kasut terlalu tinggi aahhahahah..tapi belum pakailah,,cuma baru memiliki,,ehhehe..Apa-apa pun thanks sayang..!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}