22 November 2011

ALLAH MAHA ADIL.!TERBAIK MALAYSIA!!.....

hey semua...hari ni rakyat MALAYSIA merasakan kesyukuran atas kemenangan terhadap pasukan bola sepak malaya....betapa seronoknya rakyat Malaysia kerana kali ke-2 juara dalam perlawanan bola sepak.....walaupun johan seluruhan di sandang oleh INDONESIA tetapi tidak sempurnakan dengan kejohanan bola sepak..hehe

first time tengok bola,,hahahah.selama ni tak pernah tahu pasal bola,,hahah...tak sia-sia malam tadi lulu terpacak depan tv tengok bola walaupon tengok last minute,,semalam lulu tuesyen Add Math so tak dapatlah tengok dari awal but never mind, masa kat tempat tuesyen pon ada berita bergerak ,,hahaa....dapat info berapa gol pon jadi lah,,,dah pergi tuesyen tu ok lagi ,balik tuesyen sempat beli burger kat sebelah 7E hahaha ,so sambil makan burger & ketam  tengok bola sepak..hhaha..walaupon tengah makan tapi tangan kaki ku seram sejuk & sentiasa berdoa supaya MALAYSIA JUARA,,,ALHAMDULILAH..!!! akhirnya,Malaysia JUARA & Indon TEWAS masa [Penentuan Penalti 4-3]... Ya ALLAH engkau memang MAHA ADIL..!!!

kenapa lulu cakap macam tu?...sebab mereka banyak main tipu..!! 
*suka belasah PERMAIN bola sepak MALAYSIA....teruk2,,!
*siap BAWA BOMOH...!adehh =.=' hidup biar jujur meyh!
 then macam-macamlah...
tapi yang kat atas ni memang ketaralahh =)
INI LAH RAKAMAN MASA FENALTI

lagi satu lulu respect dengan jurulatih MALAYSIA ,EN siapa ye..lupalah,,=) walaupun dia kena kad merah tapi dia tetap bagi sokongan... =) terbaik meyh !!..ha en.ong kim swee   hehe =)
.!!!tengoklahh kerana sikap sombong,main tipu oleh permain indon& warga mereka ,Allah bagi mereka kekalahan ,,,sikap kejujuran & kesabaran terhadap PEMAIN & RAKYAT MALAYSIA,ALLAH berikan pada kita semua..!so kita kena bersyukur,,,!=),, ALLAH MAHA MENGETAHUI & MAHA ADIL =) 
PEMAIN MALAYSIA JUGA TAK ADA pemain IMPORT2 ok,,INDON ADA,,,PEMAIN Malaysia original warga Malaysia =),,,hehhe.TERBAIK MALAYSIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
selepas kemenangan milik MALAYSIA ,,lulu menangis kerana kegembira & bersyukur =)!..betapa seronoknyaaaaaaaaaaa..=)....cover-cover meyh depan mak & ayah hahah =)
lepas ni,mereka akan lawan bola kat Bukit Jalil dengan SYRIA..GOOD LUCKK =)
 SAYA BERSYUKUR JADI RAKYAT MALAYSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!!
  I LOVE YOU MALAYSIAAAAAAAAAA!!
TERIMA KASIH ALLAH =)

 PEMAIN MALAYSIA 
JUARA MILIK MALAYSIAAAAAAAAAAAAAA



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

05 November 2011

i got a cute present..^_^

hey2..!sejak kebelakangan ini,lulu dah lama tak update blog,sebab terlalu busy dengan SPM..tapi hari ada free sikit masa ,so nak update blog....

okei nak cerita sikit because semalam lulu dapat hadiah dari budak form 1..hrmm memang kekal sebab dah satu sekolah. haha =D.Nama si comel tu SITI SAHIDA rasanyalah..comel memang comel,,Puncanya, kami berkenalan kat facebook,siti sahida ni selalu komen kat wall & chat facebook lulu...lulu layankan saja sebab lulu suka layan budak2 ni ..ouchh ^_^ memang hobi lulu,,hehe layan budak-budak no 1..ahakzz..!almaklumlah tak ada adik..hehe...dia selalu hantar mesej kat facebook kalau dia balik rumah, si comel ni duduk asrama,asrama TUN MAMAT tu, then selalu suruh sampaikan salam kat kawan sekelas lulu, hawaliza,...

mula-mula nak diikutkan cerita,adik siti ni mintak number handphone banyak kali kat lulu tapi lulu tak bagi sebab number handphone lulu memang privacy..lagipon lulu juga tak suka nak mesej sangat kecuali hal2 penting & lulu sentiasa busy(busylah sangat), tapi adik siti ini dapat number handphone lulu dari kawan dia,terkejut juga sebab sampai cari number handphone tu... then start dari itulah kami jadi rapat,....dia ni baik,pemalu juga,,heheh =)

okei ini gambar hadiah yang dia bagi heheh...
dalam kotak itu ada Selendang,Kad,Surat & Pin...hehe menarik.! serba pink..ahahha.!


okei ini pula isi kandungan surat & kad,,hehhehehehhe.bukan nak menunjuk but nak sharing ok...!


so,aku plan nak balas hadiah ni ,,,maybe lepasan SPM kot..heheheh,,,insyallahhh ..!
Anyway thanks for a cute present adik Sahida....!! i like it..!hehe..


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}