05 November 2011

i got a cute present..^_^

hey2..!sejak kebelakangan ini,lulu dah lama tak update blog,sebab terlalu busy dengan SPM..tapi hari ada free sikit masa ,so nak update blog....

okei nak cerita sikit because semalam lulu dapat hadiah dari budak form 1..hrmm memang kekal sebab dah satu sekolah. haha =D.Nama si comel tu SITI SAHIDA rasanyalah..comel memang comel,,Puncanya, kami berkenalan kat facebook,siti sahida ni selalu komen kat wall & chat facebook lulu...lulu layankan saja sebab lulu suka layan budak2 ni ..ouchh ^_^ memang hobi lulu,,hehe layan budak-budak no 1..ahakzz..!almaklumlah tak ada adik..hehe...dia selalu hantar mesej kat facebook kalau dia balik rumah, si comel ni duduk asrama,asrama TUN MAMAT tu, then selalu suruh sampaikan salam kat kawan sekelas lulu, hawaliza,...

mula-mula nak diikutkan cerita,adik siti ni mintak number handphone banyak kali kat lulu tapi lulu tak bagi sebab number handphone lulu memang privacy..lagipon lulu juga tak suka nak mesej sangat kecuali hal2 penting & lulu sentiasa busy(busylah sangat), tapi adik siti ini dapat number handphone lulu dari kawan dia,terkejut juga sebab sampai cari number handphone tu... then start dari itulah kami jadi rapat,....dia ni baik,pemalu juga,,heheh =)

okei ini gambar hadiah yang dia bagi heheh...
dalam kotak itu ada Selendang,Kad,Surat & Pin...hehe menarik.! serba pink..ahahha.!


okei ini pula isi kandungan surat & kad,,hehhehehehhe.bukan nak menunjuk but nak sharing ok...!


so,aku plan nak balas hadiah ni ,,,maybe lepasan SPM kot..heheheh,,,insyallahhh ..!
Anyway thanks for a cute present adik Sahida....!! i like it..!hehe..


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

1 Post Surat disini:



 
}