23 December 2011

Maafkan saya atas kesilapan saya...

Hrmm Firstly nak mintak maaf kepada kamu semua sebab meletakkan gambar arwah ketika excident kat blog..Lulu letak sebab ramai yang nak tengok gambar arwah tersebut,,Lulu akui mungkin salah Lulu kerana Lulu tak berhati-hati dalam hal macam ini..

Pada mulanya,rasa macam berat hati nak letak gambar arwah kat blog..memang terasa macam tak sedap hati je dan Lulu berfikir banyak kali sebelum meletakan gambar arwah di blog...tapi apabila Lulu letak,ada yang boleh terima dan ada yang tidak boleh terima...Pada pandangan orang semua lain-lain dan ada juga yang thinking positif mahupun negatif...tak apalah Lulu tak salahkan siapa-siapa dalam hal ini...Lulu terima dengan komen tersebut dan teguran seseorang ini dengan hati terbuka dan positif...mungkin ini satu pengajaran bagi Lulu dan peringatan agar lebih berhati-hati setiap tindakan yang kita lakukan....

Apabila Lulu Padam gambar tersebut,ramai kawan-kawan Lulu yag tak sempat tengok dan mintak ditunjukan lagi kat blog..tapi Lulu tidak tunaikan permintaan mereka..Walaupun Lulu dah padam gambar tersebut Tapi tolonglah jangan mintak ditunjukan lagi mahupun private,kamu pujuk macam mana pon Lulu tak akan letak...walaupun kat surat khabar dah keluar...tapi kat sini Lulu tak akan letak juga...Hope kamu semua boleh faham...Sory dear...!

hrmmm selepas Lulu ditegur oleh seseorang,Lulu rasa serba salah sangat walaupun niat Lulu baik, bukan nak burukan Arwah...Malu pun ada selepas ditegur....Tapi Lulu kena berani ,untuk memperbetulkan keadaan ini agar orang tidak berfikiran negatif terhadap Lulu mahupun kepada arwah.....seperti yang kita tahu HANYA SATU GAMBAR MEMBAWA 1001 MAKSUD..hati orang kita tidak tahu...dan pendapat orang pun kita tak tahu...Selain itu, Lulu tanya pendapat kepada orang yang lebih tua mahupun sebaya terhadap perbuatan Lulu then mereka semua nasihat dengan baik..Thanks semua..terima kasih sangat-sangat..

Tapi sebagai manusia tolonglah berfikiran positif terhadap orang lain itukan lebih baik dan kalau rasa tidak puas hati biarlah berterus terang,face to face atau slow talk di facebook tak payahlah nak cakap belakang atau nak mengumpat....dengan cara macam ini INSYALLAH dapat menyelesaian semua masalah dan hanya satu perkataan MAAF mampu memberikan kebaikan pada kita semua....

Kepada sesiapa yang rasa tidak puas hati lagi atau tidak suka terhadap perbuatan Lulu,BERTERUS TERANG dan SLOW TALK WITH ME ..
Lulu mohon ampun dan maaf  kepada kamu semua agar kesilapan Lulu dapat dimaafkan..

dan sama-sama kita sedekahkan Al-fatihah kepada ARWAH SYAHRUL NIZAM BIN ALINA agar dia sentisa lebih tenang dan aman berada disana...AMin....PLEASE FORGIVE ME...


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

22 December 2011

Arwah Syahrul Nizam.....

Firstly nak ucapkan Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi baca & ambil berat tentang Arwah Nizam di blog Cik Lu'Lu mahupun kenal ataupun tidak kenal...sorry lambat update......Satu hari ini,boleh dikatakan Lulu sentiasa online Facebook dan Blog ikuti perkembangan Arwah Nizam...

Pagi tadi start online je tengok gambar Arwah Nizam kat Facebook ....sedih dan tak sanggup nak melihat wajah Arwah yang senyum ceria kat gambar tersebut....Ya Allah...!rakan-rakan semua terasa rindu kat Arwah walaupun baru sehari Arwah tinggalkan kita semua....Susahnya nak terima dengan pemergian Arwah..

Selepas tengok gambar Arwah Lulu pun baca lah komen-komen rakan-rakan Arwah ada yang kata"Nizam...!=(" then ada yang cakap "Arwah seorang yang baik sangat " ..sedihnyaaa !=(..then tiba-tiba adalah sahabat Arwah cakap berita tentang Arwah ada di  Akhbar Sinar bersama gambarnya....Cik Lulu tahu saja berita itu,terus call member (SOleha) temankan Lulu untuk cari akhbar Sinar tersebut kat Tangkak ni..!kami Cari satu Tangkak...Akhirya,Alhamdulilah kami temui juga Akhbar Sinar..then terus mintak kebenaran tokeh kedai nak cari berita tentang Arwah..Nasib baik tokeh kedai tu baik,selepas dapat saja kebenaran,kami terus capai Surat khabar Sinar..semua surat khabar kami buka mahupun akhbar Cina dan akhbar India...

Selepas buka Surat khabar Sinar Lulu memang terkejut sangat tengok Arwah...Pada awalnya tak nak beli just nak snap kat Surat Khabar tuh tapi selepas tengok gambar Arwah kat tempat kejadian kami terus beli..selepas buka Akhbar Sinar,Lulu terus cari kat akhbar Cina & India..tapi sayangnya Lulu tak faham then tak jumpa...Hanya kat Sinar saja..

Ini lah gambar Arwah ketika kejadian berlaku..
SORYY LULU KENE PADAM

Ya Allah..Arwah mesti terseksa sangat...=( Afiq cakap ketika sampai di tempat kejadian keadaan Arwah menahan kesakitan....Mulut Arwah penuhi darah because darah kebanyakkan keluar dari mulut seperti gambar di atas...Mungkin kita boleh bayang macam mana Arwah menahan kesakitan yang di alami...Ya Allahh....dari pandangan kemera itulah sebelah telinga Afiq mengajar Arwah mengucap...

Selepas kami beli surat khabar,Lulu & Leha terus cari Afiq,then kami jumpa Afiq kat Solok..Afiq cerita sebelum Arwah meninggal banyak hajat Arwah..Seperti nak pergi Mandi kat Gunung then macam-macamlah...Maaf Lulu tak berapa ingat...Selain itu juga,sebelum kejadian Arwah ada cakap " nak Online sekejap 1/2 jam pun jadilah..tapi tak kesampaian"..

Sedih sangat...............selepas Afiq cerita macam-macam tentang Arwah pada kami...Afiq cakap masih terbayang-bayang muka Arwah...Lulu tahu bukan AFiq seorang tapi ramai sahabat yang masih terbayang wajah Arwah....

Selain itu juga.wajah ARwah bersih sangat & suci....ketika kemalangan Afiq cakap tak ada perasan wajah arwha calar....
Ini dari Akhbar sinar...
22/12/2011

Selepas Solat je..Lulu sentiasa berdoa & sedekah Al-Fatihah kat Arwah supaya kat sana arwah sentiasa aman & tenang dari seksaan kubur...

Kepada keluarga Arwah sentiasa tabah dan kuat dengan pemergian Arwah...
Kami semua berasa sedih dengan pemergian arwah..

ok la sampai disini saja..
Sama-samalah kita berdoa kpeda arwah semoga Arwah sentiasa di tempatkan orang yang beriman..
& sentiasa bahagia di sana ....Amin...

kepada sesiapa yang belum baca lagi cerita sebelum ni..
kamu semua just tekan kat anak panah warna biru(older post),
sekali saja tekan..
atau
pergi kesebelah kanan 
cari lah BLOG ARCHIVE

termasuk ini ada TIGA bahagian cerita tentang Arwah...
TOLONG JUJUR PADA DIRI JANGAN AMBIL GAMBAR INI..PLEASE!


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

Arwah Nizam di surat khabar

Alhamdulillah...Nizam selamat di kebumikan dengan sempurna......hrmmm sedihnya bila buka Facebook Arwah Nizam ...rasa nak menangis saja..bila baca kat wall dia..ramai post kat wall Arwah.....tapi dia telah meninggalkan kita untuk selama-lamanya..Ramai rakan-rakan sekolah tak percaya & sangat terkejut dengan pemergian Arwah....Yelah ada yang baru lepak dengan arwah sebelum kejadian kemalangan itu berlaku,ada yang baru lepas jumpa arwah & macam-macam lah.....sebab itulah ramai macam tak percaya dengan pemergiannya....Tapi kita semua kena Redha kerana Allah lebih menyayangi Arwah..sebab itu sudah tiba masanya Arwah tinggalkan kita semua..lagipun sudah kita tahu Arwah memang seorang yang sangat baik...sehingga rakan-rakan susah nak terima dengan ketiadaan Arwah..

Afiq bagitahu ramai yang melawat Arwah sebelum dikebumikan..Alahamdulilah...
Mak Cik kate'kalau ramai yang menziarah & ramai solatkan jenazah..Insyallah lepas seksaan kubur'

Pagi tadi baru kejap online Facebook rakan cik Lulu  IM bagi Info about kemalangan itu
"metro ari nie aa brita psl nizam."

Apalagi lulu dapat tahu dengan tak mandi ajak mak pergi pasar beli Metro secara kebetulan mak pun nak keluar hantar anak sedara..risau dah habis paper tu....So cik lulu pun snap gambar berita itu..
kat bawah ini lah berita tentang Arwah...METRO..PAGE 2..
If nak baca lagi ceritanya kamu semua pergi kat bawah ada anak panah warna birukan..
clik situ ok...
ha tajuk dia"DIA DALAM KENANGAN"
PAPER HARI INI 22/12/2011
INI SAJA DARI BERITA METRO
gambar ini masa Arwah form 3
then,sebahagian post kat wall arwah dari rakan-rakan yang rapat dengan arwah..
if tak jelas..clik saja kat komen itu ..




ok sampai disini ..insyallah nanti cik lulu update lagi if dapat info lagi yaa...
sama-sama kita sedekahkan Al-fatihah sekali lagi...banyak kali pun tak apa..itu lagi bagus....
tujuan cik lulu baik..janganlah nak fikir bukan-bukan okei..!!!

terima kasih kerana sudi membaca =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

21 December 2011

Dia dalam kenangan.......

Kenangan Arwahh

hai kawan-kawan.....kenapa topik cik lulu macam sedih je kan?..okeyhh memang sedih lulu baru kehilangan sahabat sekelas yang bernama SYAHRUL NIZAM BIN ALIAN..time subjek Agama saja..Cik lulu dapat berita dalam pukul 2 pagi macam tu lah...lagipun ketika itu lulu sedang nyenyak tidur sampai Afiq(my bf)mesej pun lulu tak dengar...

First mecej lulu dapat mecej pagi tadi macam ni dari Afiq(my love):
lulu nizam meninggal....
Second pula,
Lulu tahu fb nizam ea??Np xckp dgn afiq?Dh on Fb dy deactivekan terus..pape hal sok afiq bgtau..

baru je bangun tidur terkejut bila baca mesej-mesej di atas..secara kebetulan lulu pun tak ada kredit then trus ambil handphone ayah...
Lulu call Afiq,macam-macam lulu tanya pasal excident itu because Afiq ada ketika kejadian itu....
yang lulu faham ceritanya....
Mereka jalan Melaka..Sebahagian dah sampai tol Tangkak antaranya Afiq & the geng...Si nizam dengan tiga sahabat yang lain tertinggal di belakang kerana NIzam dengan kawan-kawannya bawa motor slow gila mereka lalu di jalan kecemasan...
dari Highway Melaka/KL dalam lebih kurang 100 meter or 500 meter nak sampai simpang Tol Tangkak..
Nizam nak ke lorong ke tengah tak pandang side mirror & secara mengejut lalu terus ke tengah..secara tiba-tiba kereta dari belakang langgar Nizam then Nizam terlambung lalu terbaring di tengah-tengah jalan....


Masa itu juga,Afiq dengan kawan-kawan tak sedap hati lalu mereka patah balek ke highway tersebut dengan berjalan laluan sonsang..Afiq cakap"tak apa demi kawan sanggup lalu jalan sonsang"...Afiq ternampak Nizam dah terbaring then Afiq terus dapatkan Nizam di tengah-tengah jalan  untuk mendengarkan & mengajarkan  Mengucap dua kalimah Sahadah...Ketika Afiq sampai nadi Nizam terasa lagi selepas Afiq mengajar untuk mengucap Nadi Nizam makin lama makin perlahan...alhamdulilahh Nizam sempat mendengar dua kalimah sahadah sebelum dia meninggalkan kita semua......

Ketika Afiq ceritakan peristiwa tersebut Lulu terasa sedih sangat & macam tak percaya dengan kejadian yang telah berlalu terhadap Nizam  kerana Nizam pernah jadi sahabat baik dengan Lulu & sebelum kenal Afiq,Lulu pernah minat kat Nizam masa dulu-dulu lahh =).. selepas Lulu couple dengan Afiq kami dah tak rapat sangat...Afiq saja yang rapat dengan Nizam sebab selalu lepak sama-sama...=)

kenangan ketika rapat dengan Arwah
Lulu cuba carik gambar ini kat komputer..gambar ni dah lama 3 or 4 tahun lepas macam itulah..
selongkar-selongkar..nasib baik ada..ingatkan dah padam...gambar ini masa form 3 atau 2.. dah lama....
time hari guru..Nizam & pie buat persembahan Shuffle ..lulu ada video dia..tapi lulu tak upload =)..

Seperti mana yang lulu kenal Nizam ni...
hrmmmm Nizam seorang yang baik sangat ,pemalu,pendiam anythinglahh baik memang baik kalau cakap tu sopan je=) lagipun dia dengan Pie pernah ajar LuLu Shuffle..heheh..malu je gegurl shuffle^_^..
dulu-dululah ok..hahha
tapi beliau dah tak ada bersama dengan kita lagi...

yang pasal Facebook  pula..ye Lulu mengaku pernah buatkan Nizam Myspace, sampai Lulu tahu passwood dia,siap editkan gambar dia ketika kami rapat tapi sekarang dah tak tahu lah sebab dia dah tukar..yang Facabook pula,Lulu rasa tak buatkan loh.....yang Lulu ingat hanya Myspace saja...

Pagi-pagi cerita kat mak pasal Nizam excident,
Mak cakap "kenapa tak melawat?Hal kematian ziarah sajalah tak kira lelaki atau perempuan..kan kawan sekolah.."
sampai mak nak hantarkan kat Hospital Tangkak ketika jenazah ada di hospital...
tapi Lulu yang tak nak sebab Lulu segan nanti orang cakap apa pulaa......
Pandangan orang semua lain-lain...Lulu tak nak ada timbul fitnah...Lulu tak nak orang mengate lagi-lagi kat Afiq...Sebab itulah Lulu tak pergi...

oklahh sampai sini saja ok....kita sama-sama berdoa agar rohnya ditempatkan orang yang beriman...Amin..
....yang pergi tetap pergi..kerana Allah lebih menyayangi dia....Dan kita mesti teruskan kehidupan kita.



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

18 December 2011

jalan-jalan naik motor..brom2...!!!!

hey ..hari ini Lulu tak tahu nak story apa yaaa...hehehhee
ohhyaa...baru ingat.....hari Jumaat yang lalu,lulu dengan cik Leha plan nak pergi Bukit Gambir naik motor pulangkan kamera pada adik Siti,alah yang bagi lulu tudung tu =)...ingatkan?..heheh. Ketika itu cik lulu tak plan langsung nak pergi  BUkit..kiranya plan spontan

So,cik Leha jemput Lulu kat rumah then kami pergi rumah Afiq pinjam motor adik kepada Afiq iaitu Aziq...
kenapa pinjam motor Aziq?.....
ooooo..cik Leha bawa motor laju sangat meyh..!dahla Lulu ni besar dari cik Leha,so Takut bila duduk belakang..itu yang pergi dua motor...huh sejuknyaaa bila bawa motor jauh-jauh ni..tapi tak jauh mana pun,,Ini belum lagi bawa motor samapi Melaka ke Muar..hehehe,,,lagi mengigil..

Kami gerak dalam pukul lima petang,lepas Asar,then sampai pukul 5.25 di Bukit Gambir..Lulu jumpa Adik Siti kat Marry Brown..then Lulu bagi Coklat kat adik Siti sebagai tanda terima kasih..Lulu jumpa adik Siti sekejap saja tak lama pun kerana dah nak maghrib loh hehe..salam ayah kepada adik Siti ,then tiba-tiba adik Siti bagi gelang..!cantik sangat,,,dia pesan suruh jaga baik-baik....
terima kasih adik siti =)
Selepas jumpa adik Siti,,kami pula pergi Sawahring..Cik Leha saya bawa..heheh So,folllow je..hehehhe
then,kami snap2! heheheh ..
broomm7!baru sampai hehehe
CIk LEHA dah berposing! 
 pizzzzzzzzzzzz hehehe
ok kat sini tak lama pun,,selepas posing terus balik gerak pukol 6.25 p.m then sampai rumah tepat kol 7p.m hehehhe...masing-maisng nak kejor magrib...so laju..brrrrrrommmmmmmmmmmmm..!! hahahhaha,,daaaaaaaaaaaaaa  =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

17 December 2011

happynya pergi jalan-jalan

heyy selamat pagi semua...hari ini cik lulu nak cerita tentang rombongan pada hari Rabu yang lalu...Cik lulu tak sempat nak update blog ni..Malas rasanya...hehehe..okeih2..Cik lulu dan kawan-kawan semua plan..but Cik lulu yang handle semua.,,,hehehe......Pelajar yang join pon budak-budak form 1,3,4 & 5...alahhh campur ada jugak budak darjah 6..hehee =) alahh tak kesah form mana-mana janji kepala sporting..Cik lulu jenis tak kesah orangnya..heheh...Majoriti budak-budak yang pergi Port Dickson..hehehe...selepas rombongan Port Dikscon dulu masing suruh buat rombongan pergi Melaka,Lagipun rombongan ini,permintaan dari pelajar rombongan masa pergi PD iaitu geng-geng ADAM ROBANY....mereka cakap"aka,buatlah rombongan lagi nanti tahun depan dah tak jumpa kakak.." So,cik lulu pun buat lah..Cik lulu and the gang pun plan...hehe Akhirnya berhasil dan berjalan lancar rombongan itu....Mak mentua pun pergi juga..heheh

Tapi yang geramnya,ada pelajar yang tak jadi pergi tak inform kat Cik Lulu awal-awal..So,empat tiket Wonderland terbang macam itu saja..So,cik lulu plan dan cari penyelesaian ni supaya tiket tu diguna.. kiranya tak membazirlah dan terbuang macam tu..then Cik lulu call mak cik lulu suruhlah bawa anak sedara empat orang kat rumah,then tiket tu pun guna..hehe nasib baik...So,cikgu pun cakap siapa yang tak pergi tu,duit rombongan itu tak boleh di pulangkan sebab cakap last minute ..Sekiranya cakap awal-awal duit tu boleh dipulangkan.. hehehe..sorry kawan-kawan =)

Nasib baik budak rombongan bagus-bagus then tak nakal..hehehhe =) okeih malas nak cerita panjang-panjang...kat bawah ni adalah sikit gambar .. =)

Ini ahli rombongannyaa...
 ini adik AMIRUL HAZIQ ..dia FORM 2

 Ini adik ipar..hehe =)
 INi maskod
 hahaha comei kan?
 ini pula sepupu AFiq kimitarosan yang sebelah kiri then sebelah kanan pula awek kepada aqmal(adik ipar)

 ini pula adik ni kenal kat Wonderland..ehhe
 yang tengok! ehhee
 yang ni my lil bro =)....semua form 2,3&4
 Ini pula adik Firdaus form 4 tapi sekolah SERI TANGKAK
 Ini pula adik SAAH RAZMAN form 2
 Ini Pula Mak saya! Mak mertua lahh..hahahha
 Ini pula,adik Fatul ..sekolah LEDANG
yang ini pulaaa semua adik-adik cik LULU hehe

okeihh sampi sini saja..daaaaaaaa


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

Upsss Puan ROHANA & Puan ROHAYA

haii2..kamu semua mesti tahukan tajuk kat atas tu..hahahahha okey mayh sini cik lulu kenalkan ..hehehe


Siapa PUAN ROHANA Tu???
ok wanita yang bernama Rohana itu adalah mak CIk Lulu ..hehheheeh dia yang melahirkan cik lulu okeih =) hehehe..MAk cik Lulu lahhh...


Siapa pula PUAN ROHAYA??

tengok-tengok semua dah confuse,,! ahhahahhahaa
Puan Rohaya pula,ibu kepada AFiq KIMITAROSAN(mak mertua haha perasan !)

hahahah...kamu semua dah confuse..!! ehhehehee.....nama beza satu huruf je...Y dengan N hahahahha..!

Sedangkan Anak sedara Cik lulu Pun boleh confuse di FACEBOOK..hahahhahah...
Ceritanya macam ni..Cik lulu wishlah kat PUAN ROHAYA..then mereka baca sekali imbas..meraka  ingatkan PUAN ROHANA..aduhai..!masalahhhh..!hahahhahaaa..kalau tengok kat komen tu,nak tergelak macam orang gila pun ada....bukan seorang tapi dua orang anak sedra cik lulu fikir birthday PUAN ROHANA..hahahha..!!nak tunjukakan komen tu,sudah lama..malas nak cari kat older post..heehhe


tengok-tengok!!! hehehe mak saya dan mak afiq..upppp amboi!!! hahahahhaahhahah.......cewahhh Cik lulu fikirkan mak cik lulu tak kenal mak AFiq...rupa-rupanya dah kenal....jumpa kat Wonderland rombongan tu,hehehe....yang Cik lulu suruh hantar anak sedara..hehhehe..amboi siap mandi sama-sama ..!meriaahh! gitu..heheh

oklaaahh malas nak taip panjang-panjang..papai! =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

13 December 2011

Sambut birthday si dia...

hey2..hai warga blogger.. =) semua sihat?..hehe mestilah sihatkan...mudah-mudahan sihat selalu ya..=)cehh semalam cik lulu suka tahap maximum ! ewah..!  hehehe sebenarnya semalam, cik lulu sambut birthday si dia..hehe terlambat tiga hari je,,tapi nasib baik si dia tak merajuk..heheh...

Cik Lulu sambut dengan anak-anak sedara Cik Lulu meyh...memang sengaja bawa=) mula-mula nak pergi berdua,tapi fikir balik bawalah anak sedara dua orang buat teman kami..kalau cik lulu dan afiq jalan-jalan atau date,kami mesti bawa adik dia atau anak sedara cik lulu atau kawan-kawan ..=)ewahhh..!habis kena buli dengan Afiq kimitarosan..hehe kesian..Macam-macam soalan ditanya oleh Afiq kat mereka berdua..anak sedara cik lulu pon layankan..hehehe.....Mereka ni jenis tak kesah macam cik Lulu ..ewaahh.!hahah poyo =)..hehe..lagi pon Cik lulu dan Afiq kimitarosan jenis suka layan kepala budak kecik..hehe ,memang suka =) sebab kami pun suka dengan budak kecik..hehe ^_^....

So,kami sambut berempat..hehehe =) itu pon makanan pun terlebih-lebih ehhehe....
ok ini saja gambar yang ada,,anak sedara cik lulu ni pemalu sikit nak ambil gambar tapi merekalah jadi photographer kami,,hehehhehe=)
 orang lain punya birthday,cik Lulu pon nak posing ahahahha =)
upps amboi ..! =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

08 December 2011

ek'eh esok birthday dia ...!

Alhamdulilah,tamat sudah peperiksaan SPM ,,! ini yang suka tahap gila,,!hehehhehe macam tak percaya dah habis sekolahkan,,rasa macam tingkatan satu je padahal dah tua..heheh perasan pula...!mak pun dah tak marah lagi kalau bukak komputer 24 jam..hehehe...sebab dah habis belajar ..ewahhh!! hehe

haha excited sangat dah habis exam sampai dah lari topik pulakan..heheh ok murid-murid kita balik pada topik kita hari ni.. ek'ehh diam-diam esok hari jadi hubby saya,,!!sukanyaaa...!(hehe saya pula yang suka lebih2 )...dah makin tua my hubby ni kan heheeheh....UMUR JE TUA TAPI HATI TETAP MUDA ehehe..=)....
series!lulu ta prepair langsung pun untuk birthday dia..sebab tak tahu nak belikan dia apa..macam dah bagi..hey sayang maaf ya..! hehehe..lulu plan nak beli kat melaka saja..mana tahu ada barang yang menarik boleh bagi  si dia hehe...

okeyh tak apalah hari ni lulu wish awal =) heheh


SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI MUHD AFIQ a.k.a AFIQ KIMITAROSAN..heeh

  • semoga dipanjangkan umur sayang.....
  • semoga makin comel + sweet ...
    jangan nakal-nakal okei =)
VIDEO NI KHAS UNTUK KAMU SAYANG ::
video



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}