22 December 2011

Arwah Nizam di surat khabar

Alhamdulillah...Nizam selamat di kebumikan dengan sempurna......hrmmm sedihnya bila buka Facebook Arwah Nizam ...rasa nak menangis saja..bila baca kat wall dia..ramai post kat wall Arwah.....tapi dia telah meninggalkan kita untuk selama-lamanya..Ramai rakan-rakan sekolah tak percaya & sangat terkejut dengan pemergian Arwah....Yelah ada yang baru lepak dengan arwah sebelum kejadian kemalangan itu berlaku,ada yang baru lepas jumpa arwah & macam-macam lah.....sebab itulah ramai macam tak percaya dengan pemergiannya....Tapi kita semua kena Redha kerana Allah lebih menyayangi Arwah..sebab itu sudah tiba masanya Arwah tinggalkan kita semua..lagipun sudah kita tahu Arwah memang seorang yang sangat baik...sehingga rakan-rakan susah nak terima dengan ketiadaan Arwah..

Afiq bagitahu ramai yang melawat Arwah sebelum dikebumikan..Alahamdulilah...
Mak Cik kate'kalau ramai yang menziarah & ramai solatkan jenazah..Insyallah lepas seksaan kubur'

Pagi tadi baru kejap online Facebook rakan cik Lulu  IM bagi Info about kemalangan itu
"metro ari nie aa brita psl nizam."

Apalagi lulu dapat tahu dengan tak mandi ajak mak pergi pasar beli Metro secara kebetulan mak pun nak keluar hantar anak sedara..risau dah habis paper tu....So cik lulu pun snap gambar berita itu..
kat bawah ini lah berita tentang Arwah...METRO..PAGE 2..
If nak baca lagi ceritanya kamu semua pergi kat bawah ada anak panah warna birukan..
clik situ ok...
ha tajuk dia"DIA DALAM KENANGAN"
PAPER HARI INI 22/12/2011
INI SAJA DARI BERITA METRO
gambar ini masa Arwah form 3
then,sebahagian post kat wall arwah dari rakan-rakan yang rapat dengan arwah..
if tak jelas..clik saja kat komen itu ..




ok sampai disini ..insyallah nanti cik lulu update lagi if dapat info lagi yaa...
sama-sama kita sedekahkan Al-fatihah sekali lagi...banyak kali pun tak apa..itu lagi bagus....
tujuan cik lulu baik..janganlah nak fikir bukan-bukan okei..!!!

terima kasih kerana sudi membaca =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

1 Post Surat disini:

Anonymous said...

beliau bersama-sama dengan saya ketika kemalangan berlaku... Al-Fatihah...dijemput hadir ke rumah Arwah mlm nie 23/12/2011 untuk tahlil bg Arwah yg telah meninggalkan kita semua pada 21/12/2011 yg lalu....Al-Fatihah...



 
}