08 December 2011

ek'eh esok birthday dia ...!

Alhamdulilah,tamat sudah peperiksaan SPM ,,! ini yang suka tahap gila,,!hehehhehe macam tak percaya dah habis sekolahkan,,rasa macam tingkatan satu je padahal dah tua..heheh perasan pula...!mak pun dah tak marah lagi kalau bukak komputer 24 jam..hehehe...sebab dah habis belajar ..ewahhh!! hehe

haha excited sangat dah habis exam sampai dah lari topik pulakan..heheh ok murid-murid kita balik pada topik kita hari ni.. ek'ehh diam-diam esok hari jadi hubby saya,,!!sukanyaaa...!(hehe saya pula yang suka lebih2 )...dah makin tua my hubby ni kan heheeheh....UMUR JE TUA TAPI HATI TETAP MUDA ehehe..=)....
series!lulu ta prepair langsung pun untuk birthday dia..sebab tak tahu nak belikan dia apa..macam dah bagi..hey sayang maaf ya..! hehehe..lulu plan nak beli kat melaka saja..mana tahu ada barang yang menarik boleh bagi  si dia hehe...

okeyh tak apalah hari ni lulu wish awal =) heheh


SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI MUHD AFIQ a.k.a AFIQ KIMITAROSAN..heeh

  • semoga dipanjangkan umur sayang.....
  • semoga makin comel + sweet ...
    jangan nakal-nakal okei =)
VIDEO NI KHAS UNTUK KAMU SAYANG ::



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}