17 December 2011

happynya pergi jalan-jalan

heyy selamat pagi semua...hari ini cik lulu nak cerita tentang rombongan pada hari Rabu yang lalu...Cik lulu tak sempat nak update blog ni..Malas rasanya...hehehe..okeih2..Cik lulu dan kawan-kawan semua plan..but Cik lulu yang handle semua.,,,hehehe......Pelajar yang join pon budak-budak form 1,3,4 & 5...alahhh campur ada jugak budak darjah 6..hehee =) alahh tak kesah form mana-mana janji kepala sporting..Cik lulu jenis tak kesah orangnya..heheh...Majoriti budak-budak yang pergi Port Dickson..hehehe...selepas rombongan Port Dikscon dulu masing suruh buat rombongan pergi Melaka,Lagipun rombongan ini,permintaan dari pelajar rombongan masa pergi PD iaitu geng-geng ADAM ROBANY....mereka cakap"aka,buatlah rombongan lagi nanti tahun depan dah tak jumpa kakak.." So,cik lulu pun buat lah..Cik lulu and the gang pun plan...hehe Akhirnya berhasil dan berjalan lancar rombongan itu....Mak mentua pun pergi juga..heheh

Tapi yang geramnya,ada pelajar yang tak jadi pergi tak inform kat Cik Lulu awal-awal..So,empat tiket Wonderland terbang macam itu saja..So,cik lulu plan dan cari penyelesaian ni supaya tiket tu diguna.. kiranya tak membazirlah dan terbuang macam tu..then Cik lulu call mak cik lulu suruhlah bawa anak sedara empat orang kat rumah,then tiket tu pun guna..hehe nasib baik...So,cikgu pun cakap siapa yang tak pergi tu,duit rombongan itu tak boleh di pulangkan sebab cakap last minute ..Sekiranya cakap awal-awal duit tu boleh dipulangkan.. hehehe..sorry kawan-kawan =)

Nasib baik budak rombongan bagus-bagus then tak nakal..hehehhe =) okeih malas nak cerita panjang-panjang...kat bawah ni adalah sikit gambar .. =)

Ini ahli rombongannyaa...
 ini adik AMIRUL HAZIQ ..dia FORM 2

 Ini adik ipar..hehe =)
 INi maskod
 hahaha comei kan?
 ini pula sepupu AFiq kimitarosan yang sebelah kiri then sebelah kanan pula awek kepada aqmal(adik ipar)

 ini pula adik ni kenal kat Wonderland..ehhe
 yang tengok! ehhee
 yang ni my lil bro =)....semua form 2,3&4
 Ini pula adik Firdaus form 4 tapi sekolah SERI TANGKAK
 Ini pula adik SAAH RAZMAN form 2
 Ini Pula Mak saya! Mak mertua lahh..hahahha
 Ini pula,adik Fatul ..sekolah LEDANG
yang ini pulaaa semua adik-adik cik LULU hehe

okeihh sampi sini saja..daaaaaaaa


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}