18 December 2011

jalan-jalan naik motor..brom2...!!!!

hey ..hari ini Lulu tak tahu nak story apa yaaa...hehehhee
ohhyaa...baru ingat.....hari Jumaat yang lalu,lulu dengan cik Leha plan nak pergi Bukit Gambir naik motor pulangkan kamera pada adik Siti,alah yang bagi lulu tudung tu =)...ingatkan?..heheh. Ketika itu cik lulu tak plan langsung nak pergi  BUkit..kiranya plan spontan

So,cik Leha jemput Lulu kat rumah then kami pergi rumah Afiq pinjam motor adik kepada Afiq iaitu Aziq...
kenapa pinjam motor Aziq?.....
ooooo..cik Leha bawa motor laju sangat meyh..!dahla Lulu ni besar dari cik Leha,so Takut bila duduk belakang..itu yang pergi dua motor...huh sejuknyaaa bila bawa motor jauh-jauh ni..tapi tak jauh mana pun,,Ini belum lagi bawa motor samapi Melaka ke Muar..hehehe,,,lagi mengigil..

Kami gerak dalam pukul lima petang,lepas Asar,then sampai pukul 5.25 di Bukit Gambir..Lulu jumpa Adik Siti kat Marry Brown..then Lulu bagi Coklat kat adik Siti sebagai tanda terima kasih..Lulu jumpa adik Siti sekejap saja tak lama pun kerana dah nak maghrib loh hehe..salam ayah kepada adik Siti ,then tiba-tiba adik Siti bagi gelang..!cantik sangat,,,dia pesan suruh jaga baik-baik....
terima kasih adik siti =)
Selepas jumpa adik Siti,,kami pula pergi Sawahring..Cik Leha saya bawa..heheh So,folllow je..hehehhe
then,kami snap2! heheheh ..
broomm7!baru sampai hehehe
CIk LEHA dah berposing! 
 pizzzzzzzzzzzz hehehe
ok kat sini tak lama pun,,selepas posing terus balik gerak pukol 6.25 p.m then sampai rumah tepat kol 7p.m hehehhe...masing-maisng nak kejor magrib...so laju..brrrrrrommmmmmmmmmmmm..!! hahahhaha,,daaaaaaaaaaaaaa  =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}