23 December 2011

Maafkan saya atas kesilapan saya...

Hrmm Firstly nak mintak maaf kepada kamu semua sebab meletakkan gambar arwah ketika excident kat blog..Lulu letak sebab ramai yang nak tengok gambar arwah tersebut,,Lulu akui mungkin salah Lulu kerana Lulu tak berhati-hati dalam hal macam ini..

Pada mulanya,rasa macam berat hati nak letak gambar arwah kat blog..memang terasa macam tak sedap hati je dan Lulu berfikir banyak kali sebelum meletakan gambar arwah di blog...tapi apabila Lulu letak,ada yang boleh terima dan ada yang tidak boleh terima...Pada pandangan orang semua lain-lain dan ada juga yang thinking positif mahupun negatif...tak apalah Lulu tak salahkan siapa-siapa dalam hal ini...Lulu terima dengan komen tersebut dan teguran seseorang ini dengan hati terbuka dan positif...mungkin ini satu pengajaran bagi Lulu dan peringatan agar lebih berhati-hati setiap tindakan yang kita lakukan....

Apabila Lulu Padam gambar tersebut,ramai kawan-kawan Lulu yag tak sempat tengok dan mintak ditunjukan lagi kat blog..tapi Lulu tidak tunaikan permintaan mereka..Walaupun Lulu dah padam gambar tersebut Tapi tolonglah jangan mintak ditunjukan lagi mahupun private,kamu pujuk macam mana pon Lulu tak akan letak...walaupun kat surat khabar dah keluar...tapi kat sini Lulu tak akan letak juga...Hope kamu semua boleh faham...Sory dear...!

hrmmm selepas Lulu ditegur oleh seseorang,Lulu rasa serba salah sangat walaupun niat Lulu baik, bukan nak burukan Arwah...Malu pun ada selepas ditegur....Tapi Lulu kena berani ,untuk memperbetulkan keadaan ini agar orang tidak berfikiran negatif terhadap Lulu mahupun kepada arwah.....seperti yang kita tahu HANYA SATU GAMBAR MEMBAWA 1001 MAKSUD..hati orang kita tidak tahu...dan pendapat orang pun kita tak tahu...Selain itu, Lulu tanya pendapat kepada orang yang lebih tua mahupun sebaya terhadap perbuatan Lulu then mereka semua nasihat dengan baik..Thanks semua..terima kasih sangat-sangat..

Tapi sebagai manusia tolonglah berfikiran positif terhadap orang lain itukan lebih baik dan kalau rasa tidak puas hati biarlah berterus terang,face to face atau slow talk di facebook tak payahlah nak cakap belakang atau nak mengumpat....dengan cara macam ini INSYALLAH dapat menyelesaian semua masalah dan hanya satu perkataan MAAF mampu memberikan kebaikan pada kita semua....

Kepada sesiapa yang rasa tidak puas hati lagi atau tidak suka terhadap perbuatan Lulu,BERTERUS TERANG dan SLOW TALK WITH ME ..
Lulu mohon ampun dan maaf  kepada kamu semua agar kesilapan Lulu dapat dimaafkan..

dan sama-sama kita sedekahkan Al-fatihah kepada ARWAH SYAHRUL NIZAM BIN ALINA agar dia sentisa lebih tenang dan aman berada disana...AMin....PLEASE FORGIVE ME...


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}