17 December 2011

Upsss Puan ROHANA & Puan ROHAYA

haii2..kamu semua mesti tahukan tajuk kat atas tu..hahahahha okey mayh sini cik lulu kenalkan ..hehehe


Siapa PUAN ROHANA Tu???
ok wanita yang bernama Rohana itu adalah mak CIk Lulu ..hehheheeh dia yang melahirkan cik lulu okeih =) hehehe..MAk cik Lulu lahhh...


Siapa pula PUAN ROHAYA??

tengok-tengok semua dah confuse,,! ahhahahhahaa
Puan Rohaya pula,ibu kepada AFiq KIMITAROSAN(mak mertua haha perasan !)

hahahah...kamu semua dah confuse..!! ehhehehee.....nama beza satu huruf je...Y dengan N hahahahha..!

Sedangkan Anak sedara Cik lulu Pun boleh confuse di FACEBOOK..hahahhahah...
Ceritanya macam ni..Cik lulu wishlah kat PUAN ROHAYA..then mereka baca sekali imbas..meraka  ingatkan PUAN ROHANA..aduhai..!masalahhhh..!hahahhahaaa..kalau tengok kat komen tu,nak tergelak macam orang gila pun ada....bukan seorang tapi dua orang anak sedra cik lulu fikir birthday PUAN ROHANA..hahahha..!!nak tunjukakan komen tu,sudah lama..malas nak cari kat older post..heehhe


tengok-tengok!!! hehehe mak saya dan mak afiq..upppp amboi!!! hahahahhaahhahah.......cewahhh Cik lulu fikirkan mak cik lulu tak kenal mak AFiq...rupa-rupanya dah kenal....jumpa kat Wonderland rombongan tu,hehehe....yang Cik lulu suruh hantar anak sedara..hehhehe..amboi siap mandi sama-sama ..!meriaahh! gitu..heheh

oklaaahh malas nak taip panjang-panjang..papai! =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}