21 January 2012

keychin...


hey2,,!heheee,,,,,lawa tak keychin ni?...Lulu tempah dengan member Lulu..saja tempah sebab berminat dengan keychin ni...lulu tempah dua keychin ni sebab satu untuk si dia dan satu lagi untuk lulu..hehe.. suka barang sama dengan si dia..kata sayang dia..hahhaha....entahla...susah nak cakap..memang sayang dia ...salah satu sikap dia lulu tertarik solat,tak merokok dan tak pernah maki lulu....itu yang lulu respect kat dia dan banyak lagi sikap peribadi Muhd Afiq ni...Alhamdulilah baik orangnya tapi agak nakal sedikitlah..hehe..

kadang-kadang orang selalu cakap memanglah baru-baru semua indah....Lulu juga banyak berhati-hati dalam hal macam ini ...tapi biarlah jauhkan benda-benda yang tak baik dan couple dengan cara betul....

Lulu harap sangat hubungan ini kekal sampai bila-bila...memanglah jodoh pertemuan semua ditangan tuhan tpi kita mesti yakin dan percaya pada jodoh semua ditentukan oleh Allah,,ewahh..!doakan hubungan kami=D

oklah lulu nak tidur,kali ni nak update tak ada idea nak tulis,sorry friend..! papai


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

15 January 2012

Singapore

hai2..alhamdulilah akhirnya sampai juga ke Singapore orang seponser hehe..seronoknya pergi UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE(USS)....memang seronok rasa nak pergi lagi je..hehe First sampai je Lulu rasa macam tak percaya je dapat pergi USS..Lulu pergi bersama family..semua pergi kecuali family Along tak dapat join trip ini ..Alhamdulilah semuanya berjalan dengan baik ...

Lulu dan family gerak hari Jumaat Pagi ke Kote Tinggi ade kenduri arwah then selepas kenduri Lulu gerak ke Johor Bharu rumah abang Lulu No 2.. tidur sana..hhee..pagi-pagi terus gerak ke Singapore...excited pun ada rasanya ^_^.. perjalanan tak adalah jauh dekat je tapi suasana Singpore macam Kuala Lumpur but kawasannya bersih sangat...suka tengok bandar Singapore lagipon negara Singaporekan maju & kaya....keadaannya sangat teratur ..

Sampai je Singapore kami sekeluaga terus naik cable car then untuk pergi ke USS hanya gunakan cable car & LRT... suasana Singapore jangan cakapla memang sesak plus sibuk gila...Sungguh pun macam tu tapi lulu enjoy je..heheh

okei sampai je kat USS..tak terkata betapa seronok gilaa sampai kat sana..macam ada kat dunia kartun dalam televisyen tu je...memang bestlah..memang terasa seperti real di fantasi je dengan rekaan bangunan sungguh kreatif dan sejibik...susahlah nak cakap..heheh....
okeih ini gambarnya..malas nak taip panjang-panjang hee






gambar kat atas semua tu yang lulu jumpa ada agi tapi kebanyakkan tak jumpa sebab USS terlalu besar...penat loh ..hehetapi puas..ok dalam banyak-banyak permainan lulu gerun gila pluss jantung nak tercabut permainan ini..

macam orang gila lulu naik permainan ini..roler coster ..ada dua roler coster tapi lulu naik yang ini
arghhhh! jangan cakaplah macam jantung nak tercabut rasanya peh! memang takut gila...habis je permainan ini masing-masing muka pucat penining..yang tak boleh tahan kaki kat atas kepala kat bawah..memang takutlahh....jangan cakaplah...then ingat nak naik satu lagi roler coster ...lulu ajak abang-abang lulu masing-masing semua dah tak nak thena cakap 'taubat aku tak nak naik lagi' haha kelakar pun ada .. lulu nak naik jugak tapi tak ada rezeki hanya naik satu je..hehe..tapi memang best gila..!siapa sakit jantung jangan lah naik....confirm...faham-faham lah ehhe
 semua tempat lulu pergi cuma ada beberapa permainan sedang repair rasa geram je,,heee but maybe tak ada rezeki..tak apa ada rezeki lagi nak datang lagi..ehhe kumpul lagi weee..^_^



Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}