21 January 2012

keychin...


hey2,,!heheee,,,,,lawa tak keychin ni?...Lulu tempah dengan member Lulu..saja tempah sebab berminat dengan keychin ni...lulu tempah dua keychin ni sebab satu untuk si dia dan satu lagi untuk lulu..hehe.. suka barang sama dengan si dia..kata sayang dia..hahhaha....entahla...susah nak cakap..memang sayang dia ...salah satu sikap dia lulu tertarik solat,tak merokok dan tak pernah maki lulu....itu yang lulu respect kat dia dan banyak lagi sikap peribadi Muhd Afiq ni...Alhamdulilah baik orangnya tapi agak nakal sedikitlah..hehe..

kadang-kadang orang selalu cakap memanglah baru-baru semua indah....Lulu juga banyak berhati-hati dalam hal macam ini ...tapi biarlah jauhkan benda-benda yang tak baik dan couple dengan cara betul....

Lulu harap sangat hubungan ini kekal sampai bila-bila...memanglah jodoh pertemuan semua ditangan tuhan tpi kita mesti yakin dan percaya pada jodoh semua ditentukan oleh Allah,,ewahh..!doakan hubungan kami=D

oklah lulu nak tidur,kali ni nak update tak ada idea nak tulis,sorry friend..! papai


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}