08 February 2012

Happy birthday HAZIQAH COMEL hahahha


SELAMAT HARI JADI..
SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI HAZIQAH...

hahah okei hari ini birthday Haziqah HAtta...si budak tunjang tu,,hehehhe...haha pada mulanya ingatkan tak jadi nak celerate..so lulu pon keluarlah bersama anak sedara dan mak..haha saja nak test bawa kereta konon nya..kata dah dapat P.hahaha..Alhamdulilah boleh bawa pon..hehhe then masa bawa memandu kereta tu si Tunjang ni call lulu,alah Haziqah meyh,,heee...tapi lulu tak jawab sebab tengah drive...tak sedap hati lulu call balik tanyalah kenapa call..hehe rupanya si tunjang pun ada kat Dataran...so lulu terus pergi kat haziqah..sampai je sana si Tunjang ni dah ready nak lari..so lulu ,Amy ,Aera & amirul bersama si BF Aera pon kejor si tunjang..laju betul dia lari..telur pon hanya 2 biji..tapi 1 biji tak kena pula si tunjang ni..hahah....tapi 1 biji lagi kena,.,yes! puas hati dapat kenakan si tunjang ni ahhahah...
btw si tunjang kecian lulu tengok.,hehehehe...dah rupa nenek tua pula,hahah..Ape pun memang best!..heeee
okeih ini sebahagian gambar kami.....tapi lulu tak boleh lama lulu terus gerak lepas dah kenakan si tunjang ini..hehee.....
Apa pun memang best okeih!! hahaha
bersama my comot honey ahha
 bersama si comelll=)
 my honey!
 my 2nd honey
hehe posing bekk!
 kechiknye lulu bersama mirul mahmood! ahha
 its mee!
time ni lulu dah balek,,pehh jeles beb ahhaha
 okei sampai disini saja..love u'all..


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}