24 January 2013

Politeknik Mersing

hey beb, lama tak update blog ,, hehhe baru sekarang lulu nak update setelah kian lama tinggalkan blog.. sebenarnya terlalu banyak story nak share mahupun pahit mahupun manis.. 
ok now lulu study di Politeknik Mersing,Johor.. nak dikatakan seronok?.. aisshh! memang best gila kat sini.. alhamdulilah tak pernah rasa menyesal masuk sini.. Hopely sampai graduate..  itu impian lulu.. hehe .. ok kalau kawan? .. alhamdulilah kawan-kawan semua baik-baik belaka... mahupun lelaki dan perempuan.. Terutamanya, my bestie dan my classmate... alhamdulilah mereka the best.. care, baik, sporting and everythinglah ^^,
kalau nak diceritakan my bestie ni, jangan cakaplah mereka terlalu baik bagi lulu.. InsyAllah!=)
ok jum kita tengok gambar kawan baik lulu kat Poli yuk..
.Roha, Wani, Lulu, Yaya, Liza
Fristly, nama dia ni Farah Farhana..tapi nama gelaran dia YAYA... Kalau nak cerita pasal dia jangan cakaplah.. kami satu kelas panggil dia mak jemah sebab suara dia nyaring bak kata orang jawa apa eak... Suara apa tah.. haha lupa sudah heheh...kalau kat kelas kawan-kawan selalu tersalah panggil contohnya nak panggil LULU terpanggil YAYA.. hahha ada juga yang cakap kalau dari belakang lulu macam yaya dan yaya pula macam lulu tapi kelainan kami ialah Yaya lebih tinggi dari Lulu..Lulu pendek je..hahahha.. kami sekepala .. memang dah macam kembar kami ni hahah.... Ok Yaya kau memang terbaik bagi Lulu =) shabat !<3<3
ok Inilah Yaya !=)
Seterusnya pula Cik Roha =), Roha ni cantik macam cina look gitu sebab mata dia sepet-sepet gitu lah . Roha ni orangnya baik juga, pada awalnya kami tak rapat pon. entah eak macam mana pula boleh rapat dengan si Roha ni hehe... tapi lulu selalu tidur dengan Roha kalau roomate lulu tak ada ke or lulu rasa nak tidur dengan Roha, Lulu datang je bilik dia sebab bilik roha tu dah mcam bilik Lulu yang number dua hahha... heheh.. dan bagi Lulu dia serba ok orangnya, kalau Lulu salah Roha tegur .. senang cita kita orang ni dah macam adik beradik =) Roha sayang kau!
Selanjutnya, haha dah macam buat karangan bahasa melayu pula kan.. hehe yang ini pula kak Liza. kakak? aishh rasa macam bukan kakak rasanya.. kalau diikutkan Liza ni kakak sebab umur dia atas setahun dari lulu je... tapi orang tak rupa pon macam atas Lulu .. dia orangnya ok .. gila-gila gitu hahaha..! tapi seriesly dia tak   macam kakak sebab perangai dia macam kami-kami juga.. ahha Sorry LIza =) hehe apa ape pun kena respect juga ... Hormat itu penting meyh !heheh.. Liza ni orangnya cool.. boleh dikatakakn sekepala dengan lulu, Yaya n Roha hahha.. senang cita kami ni sekepalalah ahhaha..
Akhir sekali, Lulu ada kawan yang bernama Wani wanana =) ahha wani ni orangnya gila-gila haha enjoy bila berkawan .. kami rapat sejak pergi leadership ... masa tu, kami sentiasa bersama-sama then start dari leadership itulah kami jadi rapat gila-gila.. Dia sweet plus comel .. ada juga kata muka kami sama.. ahah sama ke? adalah kot orang yang cakaplahh... bukan lulu ok..Lulu suka buli wani ni sebab dia selalu buli lulu juga.. kami banyak buat video bersama hahha.. kebanyakkan kelakar-kalakar lah juga..hah kalau tengok jangan cakaplah memang rasa nak gelaklah =)
ok guys aku main bantai je ape yang aku nak taip hhe.. saja nak update.. 
 hopely persahabatan kita sentiasa berkekalan =) BFF =)
semua lulu anggap kawan baik tapi yang kat atas ni kawan yang paling Lulu rapat-rapat...
=)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}