31 August 2013

Prompt Queen ??

hey beb aku mcm tak percaya yang aku dapat Prompt Queen masa malam merdeka raya.. series aku terkejot gila.. sebenarnya bagi aku ramai lagi layak pada malam tersebut... Rasa segan pon ada sebab aku pun tak ada ciri-ciri Queen tu... malam itu pun aku just mekap simplee.. selalu aku suruh member aku yang mekap kan so di sebabkan die busy aku pun mekap lah alah kadar ..

Then sebenarnye  aku tak pernah terpikir nak gelaran tu.. sebab aku mmg rasa tak sesuai dengan gelaran tu...



btw aku bersyukur..  itu rezeki tuhan bagi tapi ramai lagi yang layak dengan gelaran tu =) alhamdulillah




Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}