16 February 2015

Kenangan MSP Zon Selatan 2015

Assalamualaikum...
aishhh dah lama tak update blog. kesian blog aku ni tak ada perubahan langsung.. dulu rajinlah juga aku edit blog ni.. sekarang aishhh malas ya amat... series malas dah..

ok ok daripada aku membebel.. aku nak cerita sikit.. inilah pertama kali aku dapat meraih kejayaan MSP Zon Selatan 2015... agak tak percayalah juga sebenarnya ni heh.. krik krik jugalah..

alhamdulillah :) mesti korg fikir aku menang bola jaringkan.. ohh tidak.. sebenarnya aku masuk sukan squash.. squash adalah sukan yg aku suka gila dari zaman sekolah dulu. masa sem 1 kononnya nak masuk tapi tak ada siapa nak hantar. last last sem 6 aku dapat peluang join MSP Squash.. tapi aku puas hatilah jugaa.. sebelum aku habis sem 6 . aku dapat apa yg aku nak . adalah kenangan sebelum habis belajar dlm sukan :)

persaingan bolehlah mencabar.. last game aku kalah dgn student PMK( Poli Kota Melaka) ..


ok ni picture masa last game dgn PMK..

aishh ruginyaa kalah. kalau tak mesti dapat no satu tapi apa boleh buat itu je yang mampu ;)
tapi alhamdulillah aku dapat juga wakil MSP Zon Selatan bulan 5 ni di PTSS :) yeahhh hehhe suka suka... hehhe pengalaman beb.. teringin sebenarnyaa...

oklah aku pon tak tahu nak membebel apa. ni aku ade gambar sikit kemenagan yg aku dapat.. bkn nk menunjuk tapi nak share je k :)




picture ni dengan bdk bdk takraw :) disebabkan yg lain semua dh balik so tgglkan kami je ade.. tu yg snap je mana yg ado :)




Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}