27 August 2015

Lu'lu Ke ni??????.....


memory... ahhahahha serius talk yang ini lawak..masa ni ade due event aku kena join firstly teater.. aku jadi bomoh awang...then secondly aku jadi gegurl ...mekap content..

nak jadikan cerita, aku ni bidan terjun untuk mekap content, ahhahahah patutunya orang lain yang join.. lastly member cik lulu tak dpaat join.. so masing-masing semua buntu time tu dengan teater lagi... so lulu pun offer diri lulu join.. sbb mls nk serabutkan lagi maslah kat kelas. so tu yang jadi bidan terjun...

aku rasa nak gelak guling guling bila tengok muka time ni.. pergh lain ya amat .. bukan nur hidayah .. dengan first time pakai contect len.. tu yang muka jadi lain.. alah alah barbie doll katanya.. hahah ya raabbb lain sangat..... walaupun jadi bidan terjun so far gua dapt no 3.. at least ade nombor ok.. alhamdulillah.. last minute dian terjun akhirnya menang juga. haha kelakar betul .. kejadian ni waktu petang then malam pula cik lulu jadi tok bomoh.. bomoh awang.. hahahaha

sebenarnya aku langsung tak ada bakat lakonan.. memang tak ada... kaku gila.. lepas ni tolong jangan ambil saya belakon please.. hahah
heheh jadi tak jadi lah .. masa latihan aku belakon mmg tak jadi langsung..langusng tak jadi kaku ok time time the real teater so far gua boleh jadi tok bomoh..rasa suka gila ok!! hahah lawak betul.. bak kata lecturer aku amboi lulu time latihan awk tak jadi langsung time persembahan menjadi .. owwwooo gila kau tak terharu lecture gua cakap mcm tu.. kau rasa?... hahahahha tapi moment paling seronok.. yes mmg susah untuk handle teater..susah sangat

finally, kelas aku dapat buat persembahan terbaik dalam teater.. first teater kat politeknik mersing johor ok...


BOMOH AWANG IN THE MOMORY


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

0 Post Surat disini:



 
}