19 March 2011

тнαиϰʓʓ ∂ɛαя Ƴσɢʋят Ƨтяαωвɛяʏ =)


bestkan lgu ni fromm budax fb yg bername Yogurt Strawbery =),,,i like thiz song,,series comell lagu nie n lirik dye pon bestt,,! i dont know her name,,tpi taw frm nick name FACEBOOk dye Yogurt Strawbery .. ehhe dye dh knl lulu 2 thun yg lalu dari myspace but lulu ta dpt cam siape dye =(,,soorryy dearr!!i hope u not angry me!im so sorry....but lulu berterima kseh sgt2 kt kamoo still igt lulu walaupon lulu ta dpt igt kamoo,!!grr kejam lulu nie!! ,,but lulu respect kamoo meyh,,!tq sgt =)..Yogurt tag lagu ni tok taro & lulu =)..wahh!! skee glerr,, btw tq dearr... i know u'r kind person =)...hehe .....lulu hargai sgtt =)..hehe YOgurt ske sgt pggil lulu SI MATE BULAT!!hahahha mane de bulat syg =),,tataw knape,,mgkin mate lulu bulat kot,,lulu ase ta,,ahha ntahla pndgan owg meyh ,,weee=P..ehehhe btw thanxz sudi kwn dgn lulu =)


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

17 March 2011

ҒѲβƖΔ ƉЄИǤΔИ ΔИĴƖИǤ!!

grrr...~pagi2 nk g tuesyen kne kejor dgn anjing,,!!argghh!! fobiaa,,!!dh le jln 
kaki,,kelam kabut berlari cmpai seliporrr tercabbut,,!!fobiaanyer dgn anjing..!


citernye cm ni mase tuh ontheway nk p Tuesyenn jln kaki,,pat2 ngah jlN2 ni nmpk la membe BOy lulu PIEZE n membe dye sowg kirenye kawan bF lulu la ngh keje,,grrr,,,


ngah jLn2 ni tibe dye seekor anjing dtg kat lulu berlari2 dh le lulu tkot dgn anjing pat2 dye leyh payung kejor,,dlm mind lulu ni mse tuh yg leyh mntak tlg dax piEzi,,leyh jerit PIEZI TOLONG,!!!haha ,hahah!grrr mlu gilerr!!!!!!!! malu22,,!!


mse lulu lari cm pe jer,,selipo nk tercabut,,last2 lulu tggalkan,pastue tercampak n tinggalkan je,,tu yg 1 ke selatan 1 lagi ke utare,,ahha,,eeii ase nk bnoh2 je anjing uh!


seriess..!!emg fobia gler jumpe anjingg berkeliaran,,,,,,mahupon nek mtor n basikal,,,jln kaki peh jgn ckp rr..!!..grrr..nseb bek anjing kt tmn aq ni dh knl aq,,ciap men pizz2 lagi..law tmpt lenn sggop patah blek crik jln 
jaoo,,,!huh,,untuk keselamatan dri.=)...pas ni kne be careful betul2...!!


saksi tempat kejadian :: aPIt (pizi )
& membe,,!


FoR Pizi :: ko jgn kecohh2,,aku mlu wokk,,,tataw bile jumpe ko kang COnfirm kne gelakkan,,!hahah!


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

16 March 2011

ʝʋмρα ғαмιℓʏ ∂ια ℓαɢι ...

yepppyy..!alhamdulilahh,,semalam jumpa family dia lagii,,!!saye suke sangat!,,hepyynye bila ade family seperti boy lulu,,spoting gila,,,heheehhe!!sebenarnya dah planing lame dahh nak datang rumah boy lulu,,tapi mase ta mengizinkan,, =) so sebelum datang tuh lulu call my sweett planing nak datang,,heh ibu dia pon bagi warna hijau =)ehehhehe so datang la,,kkikik aww malunyaa!!=)

selepas balik dari tuesyen dalam pukul sebelas lebih,,lulu n the geng pergila sarapan pagi kat area rumah boy lulu jugala,,heheh lambat2 sikitla,,hehe dalam hati peahh ta sbarnye,,!haha excited pula nak jumpa family dia,,hahaha
selepas makan je,,lulu pergi beli kuih untuk buah tangan,,mak selalu berpesan bila pergi rumah orang bawa buah tangan untuk orang,,so belila kuih,,ehhehe janji ade buah tanganla katekan,,ahahha!

sampai-sampai je,,ibu mertuaku sudahh tggu ,,waahh!!terkejot saye,,heehe,,!!adik2 boy lulu pon suke bile lulu datang,,ahha =),,suke gilaa,,!hahahah,,,sampai je rumah rase blur gilaa,!ahha blur sbb terkejot datang tanpe boy lulu,,ahah!...mase tuh dia pergi cari ilmu jap,,pergi tuesyen la,hehehehh..lulu ni jenis muka ta segan,,hahahha
sampai2 je terus salam ibu dia,,ehhehe upss!!amboii!!,,ahahha

lame juga mase kat rumah boy lulu,mase kat sane lulu tolong ibu masakk,,layan kerenah adik2 dia yg nakal2 tuh,ahahah nakal2 tapi best,,,rumah boy lulu riuh dgn suare budak2 ahhaha,!!tuh yg best wokk!,,ahahha
tadela sunyi cam rumah lulu ni ha,,ahhaha!bestnya bila ada adikkan,,ehhhe..mase kat sane smpat lagi snap2 pixca,,!wahh!!pergi sane mesti bawa kamera sbb amirul(adik num 4) keje ambil gambar je,,ahha lulu paggil dia orang singapore ta pernah masuk kmpong kot,,!keje ambil gambar,,ahha macam2 gambar dia ambil,,hahha,,haha!!gasak lee,hehe lulu duduk kat sane keje kne buli je dgn dak amirul n aqmal,,!hahahha tapi best layan dyeowgg..!

mase nk balik tuh,,ya allahh rase cam tanak balik je,,!!nak duduk sane je,,ahahha!amboi!!!.
amirul & aqmal :: nanti akq datang lagi k,,ta boleh dtg selalu,,,kena kadang2 je,,ahha

BTW lulu heppyy dgn kehidupan bersame si dia=)
alhamdulilahhh lulu ta salah pilih pasangan=)
dia pon sgt memahami lulu=)
insyallahh lulu akn jage hubungan ni dgn sebaik mgkin=)
ahhaa

adq2 akq sayang kamu semua ok!!
gambar bersama mereka =)
adik aziq (no 2)

 adik aqmal (no 3)

wif adik amirul (no 4)

adik aqmal 


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

мαмα????нɛнɛ

heyyep lame ta update blog meyh,,now selalu bz dgn handball study tuesyenn,,mase terlalu padat rasenyer bile naik form 5,,,nak cari mase free pon dah susah kan,,tape2 this year je ,,next yearr habes sudehh,,ehhehe
haha bayak story meyh mau di share..bile dah de mase free rase malas lak nk update blog,,,bile ta ade mase free  tangan gatai nak update blog,,!hahahasengal kan2?..hehe tapela,,now nk update,,heheh

Cuti sekolah bulan 3 sudah bermulaa,so banyak aktiviti kat sekolah perlu hadirkan diri...mahupon pagi ataupon petang,,,grrrr geramnyaa..!!!rase cuti kali ni macam hari sekolah biase je,,,,busan betul,,!..dahla kat rumah ta de sape-sape..mak pulak kat JOHOR jage akq iPar,,!eishhh..!!boring gile! dah  ta de sape nak fighting kt rumah,,time mak de keje nak cari gaduh je,hahaha tapi gaduh baik-baik meyh,,ehheh

Ohye hahah mesti kene tulis kt blog ni,,,hari isnin yang lalu ,,mse tuh waktu petangla kat sekolahh nak pergi traning handball,sampai je sekolah,,dapatla satu panggilan tapi number ta dikenali 03-blar2 lah,,,ta berape ingatla number tuh..so lulu angkat panggilan tuh,tibe-tibe yang call tuh keluarla suare budak kechiq,,! ingatkan BOy lulu dengki lulu tapi sempat berfikir mase budak kecik tu tgh tepon lulu fikir2 balek ta kan la boy lulu gune num panggal rumah 03- setahu lulu 03 tuh area jauhkan..So tibe2 budak kecik tuh panggil lulu MAMA ..oh no..!!terkejot berok lulu dibuatnye,,ahhaha!!!sejak bilalah lulu ade anak ni,,haha,,dah le suare comei,,aloh22 kalau lulu jadi mummy dia..sejuk hati bila dengor suarenye meyh,!!hahhahah,so lulu pon layankan je,,,ahhaha!!kesian budak kecik tuh,,maybe dia nk calll mummy dia & tersalah number lak,,ehheh kelakor lak,ehhe

so sweettt !!! series lulu terkejut gila,,dahla mase tgh cakap budak-budak handball semua ade kat situ..dyeowg boleh gelakkan.!!pehhh geramm gila,,!malu pon ade,,!hahahhah
BTW lulu suke sgt hehhe,,bile story kat boy lulu dia kate dah boleh jadik mumy ni,,hehehe =)uppss !amboi!,,ahahhaha


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}