26 June 2011

kembar dlm keluarge ku =)

salammmm..
olaaahh=)..hai2,. malasla nk update blog ni,,kalau nak update mesti cantek2 larh,,,tak suke buat remeh temehh,,,,tak sedap mata memandangnya ehhehe =)..ni cik lulu nk bagitau,,haha 

kenapa banyak sangat kembar dalam keluarga lulu ye,.?oouhh nak bgtau ni,,=),..mari2 dengar cik lulu berceloteh..heheh...

ha sebab lulu memiliki keturunan kembar loh,,,berpunca pade mak lulu,,mak lulu ni kembar seiras so berketurunanla ..kembarkan berketurunan,,,heheh banyakla juga generasi kembar dalam family lulu,=) heeheh,,meyh sini tgok jum gambar2nye yok! =)

GENERASI KEMBAR YG PERTAME

, mak mum & my aunty =)..ha mereka ni kembar seiras gila,,adik beradik mak lulu ade 6 org meyh,
so mak lulu anak ke 4 & my aunty anak ke 5 ehhe..3 orang ke atas semua girl & last sekali lelaki =) 
haha ramai dh kene tipu or tersalah org,,ehhehhe byk kali lagi2 mase jemputan khawin ahhaha,,kelakor,,!! =)
memang rapat sangat mak lulu & my aunty ni,,kalau jumpe riuh habis ahah!!!!lulu pon rapat gila dengan family kembar mak lulu ni,,dah macam adik beradik loh!! mmg terbaik!!ha mane satu kakak & adik ..mak lulu kakakla,.,my aunty adik meyh,.,eheh..sbb orang dlu2 kan selalu ckp kalau kembar yang keluar dahulu kirenye akq memberi adik keluar dulu ketika lahir =),,wahh!! so sampai sekarang family lulu gunekann untuk generasi kembar keluarga kami,=)


Siti Rohani & Siti Rohana
(ADIK & KAKAK)

GENERASI KEMBAR YG KEDUA

,kembar yg seterusnya,,,ha mereka ni cucu mak cik lulu yg ke 2 ,,
kirenye mak lulu punye kakakla,,ehhe=)
kami semua panggil mereka ni abang Ja & adik Ji,,ahha name pendek je,,haahhahah 
kalau ikut pangkat kepade lulu ni "anak sedara "ahah lulu ni mak cik kepade mereka ,,amboi!! hahahha

umur mereka ni atas setahun dari lulu jer,=)..ha kadang2 pun lulu confuse mane abg & mane adk,,sbb terlalu 
same& serupa,ehehhe apela sedara sendiri pon tak dapat kenal pasti,,!apa pon tak boleh ko ni lulu hahahah!!
Mereka ni mamang sporting habis,,lulu rapat dgn mereka hahah.,,kalau jumpe mmg selalu lepak2 sama2 ..
haha mmg tak renggang =) amboi =)


 Muhd Reza & Muhd Razi
(ABG JA & ABG JI)

  
GENERASI KEMBAR YG KETIGA

,jum tgok kembar sebaya degan lulu hahahha,,,,ni lagi best tau kembar laki perempuan!lulu suke if dapat adik kembar lelaki & perempuan (sepasang laa)..haahaha..ni pun lulu rapat ,,ah ko lulu smua rapat hehe..lulu mmg mcm ni if tau saje ade sdara mmg mudah mesra alam mahupon baru tau,,ehheh relax rr kate sedare

loh,,!buat ape nak malu ..betul tak !? mereka ini mmg lulu rapat tapi mereka ni pemalu sikitlah =) heheh tapi lulu peduli apa dah sedara,,,lulu buat muke tak segan je,,ahahhah alah mule2 je malu lame2 dah ta malu dah,hhahaha!!
tapi muke mereka ni sme la juga,=),,ehhehe kate kembar =) ikutkan pangkat mereka ni kt lulu "anak sedara juga"hahahha cucu kepada mak cik lulu hehe (kakak kepada mak lulu yg pertama).hhahah sebab mak lulu dapat ank lame loh 8 tahun bru dpt ank =).Sabab itula mereka sebaya dengan lulu.


Muhd Lokman & Nur Amanah
(Adik & Kakak)

GENERASI KEMBAR YG KEEMPAT

,jum2 tegok kembar seterusnya ha yg ni pula,,,hahaha yg ni leyh tahan hensem le,,market la budak ni,,ambOi,,memang pon! kan along & angah ?ahhahaha =),,,hehe dyeowg ni mmg kembo seiras ,,hehehe =),,dah le tinggi lampai,,ahhahaha!!umur bawah lulu setahun jee tapi tingggi mereka,pehh mcm orang bujang! ahha geram jer sbb
tggi sgt aishh jeles aku.!hahahahha mereka ni ikutkan pangkat  kt lulu "anak sedara juga"hahahha cucu kepade mak cik lulu hehe (kakak kepada mak lulu yg pertame)..kirenye sepupu kepada amanah & lukman heheh =),,lulu paling rapat dgn ni la,,kalau jumpe tak lpk ,,tak sah ,,,selalu lpk hehe


Zulhelmi & ZulFadli
(ALONG & ANGAH)

GENERASI KEMBAR YG KELIMA

ha ni last genersi kembar dalam family lulu =)..eheh dye kechik lagi barapa tahun ye,,lupe sudah,,ahhah mmg comel but mereka ni kembar TAK SEIRAS ,,EHHEHEHH....yg abg baik & yg adiknye nakal woo,ahhaha
tapi due2 ttp comel,,ehhhehheh
 hha mereka ni ikutkan pangkat  pada lulu "anak sedare juga"hahahha cucu

kepade mak cik lulu hehe (kakak kepada mak lulu yg ketiga)


Izwan & Izman
(ADQ & ABG)



Love,



Lulu Nur Hidayah^_^


Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ

10 June 2011

Happy Anniversarryy yg ke-2 ^_^

Happy Anniversaryy 
Lulu Tarosan


Lulu Nur Hidayah
Afiq Kimitarosan

wahh!!pejam celik pejam celik dah 2 thun kite couplekan afiq kimitarosan???..macam tak percaye je..!!^_^..alhamdulilah,,!!berkat doa & kejujuran kami,,=)yg penting couple dgn care betul,!!,,

to
Afiq Kimitarosan:
saye syg awk sesangat...!!!sangat2..!!awakla couple yg terbaek yang pernah saye jumpe..jage dgn betul,,!!.saye ta akan pernah tinggalkan awk,,lulu betul2 sayang kan afiq kimitarosan,!!!
please..!!jgn ambil afiq kimitarosann dari lulu faham!!!sayang awak sesangat,,!!!lulu mintak maaf ye afiq  kimitarosan,,=) lulu tau banyak buat salah,buat awak sakit hati,,marah..ehhe normalla tu kan =P,,,tapi yg penting kejujuran kite,, =),,!!walau ape2 yang terjadi,kita tempohi bersame-same,!!!alamak sedihnyee.!!ssedih tapi suke lahh,, =).!!


terima kasih sayang!!!!!!!!!!




Terima Kasih kerana sudi membaca Entry Lu'Lu Nur Hidayahツ



 
}